Orjinal Metro Last Light Açılmıyor

Yahya Koyuncu

Hectopat
Daha fazla  
Steam'den geçenlerde almış olduğum, Metro LL oyununu açamıyorum. Hiçbir tepki vermiyor. W8 64 bit kullanıyorum. Oyunun kurulu olduğu dizine geldiğimde, yeni bir dosyanın oluşmuş olduğunu görüyorum.
Dosya: https://www.mediafire.com/?wwuyr0ctzcchtit
Oyunu nasıl açabilirim? Ne yapmalıyım? Yardımlarınızı bekliyorum.

Neden açamıyorsunuz? Nasıl bir hata ile karşılaşıyorsunuz? Oyun açılıpta mı kapanıyor hiç mi açılmıyor? Şu bilgileri baştan verinde çabuk çözüm bulun, sordurmayın.

Oyun hiç açılmıyor. Steam üzerinden "Oyna" butonuna basıyorum ve hiç bir tepki olmuyor. Upload ettiğim dosya ortaya çıkıyor.

Oynaya bastığınızda ilk çalıştırma için programları denetliyor ve yüklüyor olabilir. Eğer dediğiniz gibiyse ve denetleme yoksa Steam kütüphanenizden M.L.L. sağ tıklayıp ardından "Özellikler" dedikten sonra üstten "Yerel Dosyalar" tıklayın ve ardından "Oyun önbelleğinin bütünlüğünü doğrula..." yazısına tıklayın ve oyunun dosyalarının denetlenmesini bekleyin eğer eksik dosya tespit ederse otomatik olarak indirir ve tekrar oyuna girmeyi deneyin.

aynı hata bendede oldu bende önbelleği denetle dedim ama gene de açılmadı orjinal olmasına ragmen ne yapmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…