Orjinal olmayan formalar cildi tahriş eder mi?

NormalVatandas

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba, 2023-24 Arsenal forması almak istiyorum. Ana hedefim orjinal almaktı ama 1400TL :/ 230x6 taksit oluyor ondan alacağım muhtemelen ama. Replika bakayım dedim. Cildim zaten hassas, sürekli büyük sahada top oynuyoruz. Terleyince cildime ne kadar hasar verir? Çok zararı olur mu? Replikanın.

Merhaba, 2023-24 arsenal forması almak istiyorum. Ana hedefim orijinal almaktı ama 1400TL :/ 230x6 taksit oluyor ondan alacağım muhtemelen ama. Replika bakayım dedim. Cildim zaten hassas, sürekli büyük sahada top oynuyoruz. Terleyince cildime ne kadar hasar verir? Çok zararı olur mu? Replikanın.

Şu an üstümde replika fb forması var terleyince biraz acıtıyor ama her mağazaya göre değişir bence.

Hocam orijinal alın bence bazıları cildinize hasar verebilir.

Bende de bazen kızarıklık oluyordu. Ondan mıdır bilmem.

Hocam çok pahalı ama muhtemelen orjinal alacağım.
Hocam sırf markası için almaya gerek var mı bilmiyorum marka benim için önemli değil, tavsiyem pamuklu bir şey giymeniz öbür türlü yaz sıcağında lastik forma işkenceye dönüyor.

Hocam sırf markası için almaya gerek var mı bilmiyorum marka benim için önemli değil, tavsiyem pamuklu bir şey giymeniz öbür türlü yaz sıcağında lastik forma işkenceye dönüyor.
Yok hocam marka değil, orjinal içimi rahat ettiriyor.
Aşırı dandik oluyor replikalar cildiniz kaşındırabilir tahriş edebilir.
Bence de hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı