Fiyat hakkında yorum yapılabilir
  1. Hayır
Makaleler
7
ORİJİNAL SIFIR Renault ürünüdür. Türkiye değil Fransa üretimidir. Icon paketin ön 2 koltuk FABRİKASYON deri DÖŞEMESİDİR. Minder, sırt ve kafalıkları içerir. Fiyatı bedava tuttum normalde 20.000TL'den aşağı tutmaz. Çıkması bile bundan pahalıdır. Yan sanayi kılıf diktirseniz bile iyisi bundan pahalıya gelir.
VİDEOSU: youtube.com/shorts/lV2ntbYAyeU
SON 4 ADET KALDI!

FİYAT: 4999TL

Orjinal Mais Renault Megan 4 ikon koltuk döşemesi, orjinal Renault Megan 4 koltuk kılıfı, deri döşeme, deri kılıf.

Resimler:

Son düzenleme:
Hocam koltuk üzerinde fotoğrafı var mı? Nasıl duruyor acaba merak ettim.
Henüz takamaya fırsat bulamadığım için aracımın üstündeki deri döşemenin fotoğrafını ekleyeyim. Belirttiğim üzere aynı mal zaten. Kendi aracıma takar takmaz fotoğraflarını eklerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Direkt kumaş touch koltuğun üstüne takılabiliyor mu yoksa kumaşı söküp bunu dikmek mı gerekiyor?
Hocam bu FABRİKA DÖŞEMESİ olduğu için önce eski kumaş döşeme çıkarılacak sonra bu takılacak. Herhangi bir döşemeci sizin için yapar bunu (Daha önce böyle bir şeyle uğraştıysanız ve el deneyiminiz varsa siz de yapabilirsiniz. İçinden kılavuz ve aparat çıkıyor.).

İsterseniz bunun üzerine kılıf takılabilir ama kılıf parasına satıyorum kılıf almaktansa bundan 2 tane alırım eskidikçe değişirim kılıfa bin çeker ve AİRBAG'leri devre dışı bırakmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…