Orjinal Windows 10 Kurulumu

JusticeLeague

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bugün aşağıdaki sistemin siparişini verdim hayırlısıyla alacağım inşallah. Yalnız benim windows'um orjinal falan değil. Yeni sistemime Windows 10 Professional OEM Key - Windows gibi sitelerden satılan key ile nasıl windows 10 yapabilirim? Sistem demo 8.1 ile gelicek sanırsam. Ne gibi bir adım izlemeliyim sistem geldiğinde acaba? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Sistemi göremedim ancak bilgisayar elinize geçtikten sonra Windows'tan sistem özelliklerine bakın. Şayet 'Windows etkinleştirildi' yazıyorsa Win10'a ücretsiz geçebiliyorsunuz.

Sistemi göremedim ancak bilgisayar elinize geçtikten sonra Windows'tan sistem özelliklerine bakın. Şayet 'Windows etkinleştirildi' yazıyorsa Win10'a ücretsiz geçebiliyorsunuz.
Çok pardon eklemeyi unutmuşum. Demo 8.1 kuruyoruz demişlerdi, Sinerji'den toplatıyorum.

Recep Baltaş'ın bir konusundan bu windows 10'u da indirdim ayrıca.

Bir süre etkinleştirmeden de Windows'lar kullanılabiliyor, ondan bahsetmiş şimdi anladım. Kinguin'den ya da başka bir yerden orjinal lisans almanız gerekiyor.

Kinguin'den aldığınız lisans elektronik satış şeklinde oluyor. Yani parayı ödüyorsunuz ve key gönderiliyor. Sonra da indirdiğiniz ISO'yu flash'a atıp format atarak kurup o key ile etkinleştiriyorsunuz. (UEFI kurulum tercih ediniz. Sitede bununla ilgili kaynaklar var.)

Ancal Kinguin'den aldığınız keylerde risk var aklınızda olsun. Tabi alıp da sıkıntısız kullanan kişilerin sayısı azımsanacak oranda değil. Orjinal Windows 10 Home bile 339 TL. Bence denemeye değer.

Sisteminiz hayırlı olsun, iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.

Dostum merhabalar, sistemimi bugün gidip aldım. Bu şekilde geldi sistem olarak. Şimdi yapmam gereken key alıp etkinleştirmek mi? Birde görüntü kötü gibi gözüküyor. Monitör DVI kablosuyla bağlı olduğundan mıdır sizce?

Nvidia sitesinden ekran kartı sürücüsünü yükleyin. Çözünürlüğü ayarlamamış olabilirsiniz.

Yeni lisans alıp Windows'u etkinleştir yazan yerden ürün anahtarını girmeniz yeterlidir. Artık bir sonraki temiz kurulumunuzda ürün anahtarına da ihtiyacınız kalmayacak, donanım kimliği üzerinden sistem etkinleşecek.

Hocam vallahi oyuna girdim görüntü iyiydi ama youtube'dan 1080p video izlerken görüntü acayip kötü nedense. gtx970 için en son sürücüyü indirdim de

Tekrar format atmaya gerek kalmamış mantıklı bir hareket yapıp Windows 10 yüklemişler, güzel olmuş. Key alıp etkinleştirmek kalmış size de.

Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz?

Tekrar format atmaya gerek kalmamış mantıklı bir hareket yapıp Windows 10 yüklemişler, güzel olmuş. Key alıp etkinleştirmek kalmış size de.

Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz?
Chrome kullanıyorum. Oyunda görüntü çok iyi de hocam işte youtube'da 720p falan video izlerken baya kötü niyeyse. Key işini de riske girip alacağım elektronik olarak ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…