Orjinal Windows 10'a Geçme

Emir AKSOY

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Windows 10'u 1 yıllık ücretsizken windows USB'si şeklinde indirip edinmiştim. Şu anda ise bazı keyler girip aktif etmeye çalıştım. Fakat denetim masasından sisteme girip baktığımda windows'u etkinleştirmek için internete bağlanın yazısı var. Ben kişiselleştirme gibi bütün bölümlere erişebiliyorum. Oralar açık yani. Güncelleştirme falan her şey yaptım ve şu anda güncel. Sorum ise belirli bir süre sonra key ister mi diğer bir şekilde ben bu windowsu ömürlük kullanabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım eğer flaş belleğine windows 10 iso yükleyip kurarsan orjinal bir şekilde kurulmuş oluyor.Tarafımca denendi.

bydelii swordskyworld Microsoft hesabımla oturum da açtım ama windows usb si olarak indirdim ve o şekilde kurdum fakat yine de etkinleştirilmedi yazısı var soruma hala cevap alamadım ömürlük müdür bu windows 10 yani 30 günlük falan değildir di mi ?

Microsoft topluluk merkezine sorununu ilet. Windows 10 u zamanında kurduğunu ama hala ekleştirilmediğini dile getir. Eminim bir çözüm bulacaklardır. Keşke daha önceden oturum açsaydın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…