B Berkusha Hectopat Katılım 27 Şubat 2014 Mesajlar 92 28 Mart 2015 #1 Arkadaşlar başlıktada dediğim gibi orjinal windows 7 sürümüm var. Bu sürümü Windows 8'e yükseltebilir miyim??? Bunu soruyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mart 2015
Arkadaşlar başlıktada dediğim gibi orjinal windows 7 sürümüm var. Bu sürümü Windows 8'e yükseltebilir miyim??? Bunu soruyorum.
brk_rocks Kilopat Katılım 10 Ocak 2015 Mesajlar 425 Makaleler 3 Yer Münih Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2015 #2 Evet para vererek yükseltebiliyorsunuz. Eğer Windos 7 lisansınızı biliyorsanız, daha ucuza yapabilirsiniz.
Evet para vererek yükseltebiliyorsunuz. Eğer Windos 7 lisansınızı biliyorsanız, daha ucuza yapabilirsiniz.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 28 Mart 2015 #3 Windows 10 çıktığında lisansınız ile doğrudan ücretsiz geçiş yapabileceksiniz. 8.1 için lisans alınması gerekiyor. Yükseltme lisansı.
Windows 10 çıktığında lisansınız ile doğrudan ücretsiz geçiş yapabileceksiniz. 8.1 için lisans alınması gerekiyor. Yükseltme lisansı.
OktayGurur Hectopat Katılım 5 Ocak 2015 Mesajlar 178 Yer isvec / Stockholm Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2015 #4 MF dedi: Windows 10 çıktığında lisansınız ile doğrudan ücretsiz geçiş yapabileceksiniz. 8.1 için lisans alınması gerekiyor. Yükseltme lisansı. Genişletmek için tıkla... Ben bu ücretsiz geçiş olayını anlamadım. 1 sene geçici mi kullanılacak yoksa 1 sene içinde geçiş yapılıp ebedi mi olacak?
MF dedi: Windows 10 çıktığında lisansınız ile doğrudan ücretsiz geçiş yapabileceksiniz. 8.1 için lisans alınması gerekiyor. Yükseltme lisansı. Genişletmek için tıkla... Ben bu ücretsiz geçiş olayını anlamadım. 1 sene geçici mi kullanılacak yoksa 1 sene içinde geçiş yapılıp ebedi mi olacak?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 28 Mart 2015 #5 Hali hazırdaki lisansınız ile Windows 10'a yükseltme yapabileceksiniz. Lisans aynı yani. Bir ömürlük. Ebedi...
Hali hazırdaki lisansınız ile Windows 10'a yükseltme yapabileceksiniz. Lisans aynı yani. Bir ömürlük. Ebedi...
OktayGurur Hectopat Katılım 5 Ocak 2015 Mesajlar 178 Yer isvec / Stockholm Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2015 #6 MF dedi: Hali hazırdaki lisansınız ile Windows 10'a yükseltme yapabileceksiniz. Lisans aynı yani. Bir ömürlük. Ebedi... Genişletmek için tıkla... OktayGurur bunu beğendi. [emoji2] [emoji2]
MF dedi: Hali hazırdaki lisansınız ile Windows 10'a yükseltme yapabileceksiniz. Lisans aynı yani. Bir ömürlük. Ebedi... Genişletmek için tıkla... OktayGurur bunu beğendi. [emoji2] [emoji2]