464718 Decipat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 1.195 Çözümler 4 12 Eylül 2021 #1 Orkun ışıtmağın acı videolarını bilmeyen yoktur. O acıların aynısından nereden bulabilirim Türkiye'de bulunur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Eylül 2021
Orkun ışıtmağın acı videolarını bilmeyen yoktur. O acıların aynısından nereden bulabilirim Türkiye'de bulunur mu?
ayberkt Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 226 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2021 #2 Nereden aldığını bilmiyorum fakat yakında satışa çıkaracağını söylemişti son videolarında. Almak istiyorsanız onu bekleyebilirsiniz.
Nereden aldığını bilmiyorum fakat yakında satışa çıkaracağını söylemişti son videolarında. Almak istiyorsanız onu bekleyebilirsiniz.
RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 12 Eylül 2021 #3 ayberkt dedi: Nereden aldığını bilmiyorum fakat yakında satışa çıkaracağını söylemişti son videolarında. Almak istiyorsanız onu bekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... En acısı kaç para olur? Tahmini bir fiyat söyledi mi?
ayberkt dedi: Nereden aldığını bilmiyorum fakat yakında satışa çıkaracağını söylemişti son videolarında. Almak istiyorsanız onu bekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... En acısı kaç para olur? Tahmini bir fiyat söyledi mi?
ayberkt Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 226 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2021 #4 RUSHTOB dedi: En acısı kaç para olur? Tahmini bir fiyat söyledi mi? Genişletmek için tıkla... Söylemedi diye biliyorum hocam.
RUSHTOB dedi: En acısı kaç para olur? Tahmini bir fiyat söyledi mi? Genişletmek için tıkla... Söylemedi diye biliyorum hocam.
464718 Decipat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 1.195 Çözümler 4 12 Eylül 2021 #5 ayberkt dedi: Nereden aldığını bilmiyorum fakat yakında satışa çıkaracağını söylemişti son videolarında. Almak istiyorsanız onu bekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet onu ben de biliyorum ama merak ettim sadece Türkiye'de şu an bir yerde satılıyor mu diye. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Eylül 2021
ayberkt dedi: Nereden aldığını bilmiyorum fakat yakında satışa çıkaracağını söylemişti son videolarında. Almak istiyorsanız onu bekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet onu ben de biliyorum ama merak ettim sadece Türkiye'de şu an bir yerde satılıyor mu diye.
ayberkt Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 226 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2021 #6 464718 dedi: Evet onu ben de biliyorum ama merak ettim sadece Türkiye'de şu an bir yerde satılıyor mu diye. Genişletmek için tıkla... Satıldığını düşünmüyorum. Acı özütler ile uğraşan birisinden almışlardır muhtemelen.
464718 dedi: Evet onu ben de biliyorum ama merak ettim sadece Türkiye'de şu an bir yerde satılıyor mu diye. Genişletmek için tıkla... Satıldığını düşünmüyorum. Acı özütler ile uğraşan birisinden almışlardır muhtemelen.