Orman kurma oyunu var mı?

emiraras392037

Femtopat
Daha fazla  
Birkac gundur aklimi kurcalayip duran bir mesele var. Hiç kendi ormanini cevre dizaynini olusturmakla ilgili bir sandbox oyunu yok. Bu şey kafama prehistoric kingdom adli oyunun Terra'in bolumunden orman yapmanin gayet eglenceli ve oyundaki sistem neden sadece bir oyun olarak ve daha gelismis bir sekilde neden yok diye düşündüm. Sizin bildiginiz kendi ormanini olusturma temali bir oyun var mi ya da bu fikir sizce mantikli mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok da eğlenceli değil aslında bana kalırsa. Theotown ve odaklanma uygulaması olan Forest'da ilk başta çok mutlu olsam da sonra baydığını düşünmeye başladım.

Aynı fikrin evli versiyonu ise tutmuş durumda:

Animal Crossing'de kendime ait küçük bir bahçe kurmuştum.

Benim gibi çiçek böcek seven insanların ilgisini çekebilirsiniz aslında eğer yaparsanız.

Ben oynarım en azından :S

Son düzenleme:
Terra nil, Equilinox
Bir de biraz benzer planet zoo var.

Çok da eğlenceli değil aslında bana kalırsa. Theotown ve odaklanma uygulaması olan Forest'da ilk başta çok mutlu olsam da sonra baydığını düşünmeye başladım.

Aynı fikrin evli versiyonu ise tutmuş durumda:

Animal Crossing'de kendime ait küçük bir bahçe kurmuştum.

Benim gibi çiçek böcek seven insanların ilgisini çekebilirsiniz aslında eğer yaparsanız.

Ben oynarım en azından :S
Theotownla baya vakit gecirdim townscaperda guzeldi ikiside gayet eglenceli ama bir sure sonra baydigi konusunda haklisiniz yanitiniz icin tesekkurler

Terra nil, Equilinox
Bir de biraz benzer planet zoo var.
Hepsini inceliyecegim yanitiniz icin tesekkur ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı