falxxx Decapat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 767 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2025 #11 limsthehell dedi: Hocam merhaba, aynı şekil Razer Orochi V2 mouse'uma X-raypad Obsidian universal dot skatez taktım. Fakat yüzey sürtünmesi oluştu, mouse kaymıyor, sizde de bu durum oldu mu? @falxxx Genişletmek için tıkla... Nasil yerleştirdim fotoğraf atabilcen mi?
limsthehell dedi: Hocam merhaba, aynı şekil Razer Orochi V2 mouse'uma X-raypad Obsidian universal dot skatez taktım. Fakat yüzey sürtünmesi oluştu, mouse kaymıyor, sizde de bu durum oldu mu? @falxxx Genişletmek için tıkla... Nasil yerleştirdim fotoğraf atabilcen mi?
limsthehell Kilopat Katılım 22 Ocak 2018 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2025 #12 falxxx dedi: Nasil yerleştirdim fotoğraf atabilcen mi? Genişletmek için tıkla...
G GTX660M Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 4.884 Makaleler 2 Çözümler 8 23 Nisan 2025 #13 limsthehell dedi: Eki Görüntüle 2476410 Genişletmek için tıkla... 4 tane yeterdi birde sensörün etrafındaki skatezi sök. Obsidian yerine jade alsan hız olarak daha iyi.
limsthehell dedi: Eki Görüntüle 2476410 Genişletmek için tıkla... 4 tane yeterdi birde sensörün etrafındaki skatezi sök. Obsidian yerine jade alsan hız olarak daha iyi.
falxxx Decapat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 767 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2025 #14 limsthehell dedi: Eki Görüntüle 2476410 Genişletmek için tıkla... Orta kisimdan kaynaklı sorun var büyük ihtimalle. GTX660M dedi: 4 tane yeterdi bir de sensörün etrafındaki skatezi sök. Obsidian yerine jade alsan hız olarak daha iyi. Genişletmek için tıkla...
limsthehell dedi: Eki Görüntüle 2476410 Genişletmek için tıkla... Orta kisimdan kaynaklı sorun var büyük ihtimalle. GTX660M dedi: 4 tane yeterdi bir de sensörün etrafındaki skatezi sök. Obsidian yerine jade alsan hız olarak daha iyi. Genişletmek için tıkla...
limsthehell Kilopat Katılım 22 Ocak 2018 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2025 #15 falxxx dedi: Orta kisimdan kaynaklı sorun var büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Evet, sorun orta kısımda ama bir çözümü de yok. Orta kısımdaki skatez sökük zaten @GTX660M. Orta kısım üst ve alta göre daha çıkıntılı, sanırım bu skateze pek uymuyor. Ama yine de kaymasında çok bir sorun yok.
falxxx dedi: Orta kisimdan kaynaklı sorun var büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Evet, sorun orta kısımda ama bir çözümü de yok. Orta kısımdaki skatez sökük zaten @GTX660M. Orta kısım üst ve alta göre daha çıkıntılı, sanırım bu skateze pek uymuyor. Ama yine de kaymasında çok bir sorun yok.