Orta kaş alınır mı?

otistiksube

Femtopat
Daha fazla  
Selam abilerim ablalarım kaşlarımın ortasında az da olsa kaş çıkmaya başlamış dışarıdan bakınca biraz rahatsız ediyor saçları da 3E yakın bir şey yaptığımdan daha da açığa çıkmış şekilde sizce alınır mı? Ailem alırsam eğer alırsam önceki haline kıyasla daha kötü olacağını ve daha fazla uzayacağını söyledi ve bir de alırsam nasıl almalıyım ilk alışım olacak aydınlatır mısınız beni?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum ben çk hata yaptım. Bunlardan biride ilkokulda orta kaşımı almaktı. Benbabamın ıraş bıçağıyla almıştım. Tabii ki kötü oldu bir de kaşımın ucundan kesmişim. O kaşımdan kestiğim yerde farklı yöne uzamaya başladı. Sana tavsiyem illa almak istiyorsan düzgün bir berbere/kuaföre git. Orada kaşlarını aldırabilirsin.

Berbere git düzgünce aldır veya cımbız ile al.

Hiçbir kıl aldıkça daha çok çıkmaz. Bilimsel geçerliliği yok. Tıraş bıçağıyla keserseniz uçları küt olacağından daha çok ışık yansıtır (ayna gibi) ve bu nedenle sanki kalınlaşmış gibi görünür.

Alabilirsiniz.

Kalınlaştı bende. Jiletle almıştım.

Kalınlaşmıyor. Söylediğim gibi. Yaygın bilinen bir yanlış. Tıpkı kazıyınca daha gür çıkmaması gibi...
Bakmakla ilgili demiyorum dokununca bile hissediliyor daha fazla çıktığı ve daha sert çıktığı.Herkeste aynı olcak diye bir şey yok.

Her eyrde aynı şeyi yazıyorsun ama hiç denedin mi jilet?

https://evrimagaci.org/soru/killari-almak-daha-hizli-uzamasina-sebep-olur-mu-31763#:~:text=%27%27Jilet%20tüyleri%20kalınlaştırmaz%20ya,durmasına%20sebep%20olur%20ve%20sivriltir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…