Saçlarım çok hızlı ve çok yağlanıyor, çok hızlı uzuyor, uzunken kıvırcık, kısayken de dalgalı oluyor. Yağlanmayı ve kepeği azaltacak şampuan önerisi yapabilir misiniz?
Yaglanmanin ben yasa ve genetige bagli oldugunu dusunuyorum ancak bir kivircik sampuani onerisi olarak wella nutricurls'u onerebilirim. Eger cok param var diyorsan kerastese sampuanlarindan kendine uygun olani secebilirsin.
Yaglanmanin ben yasa ve genetige bagli oldugunu dusunuyorum ancak bir kivircik sampuani onerisi olarak wella nutricurls'u onerebilirim. Eger cok param var diyorsan kerastese sampuanlarindan kendine uygun olani secebilirsin.
Eyüp sabri duz zeytinyağlı sampuana da bakabilirsin, kivirciklara ozel bir olayi yok ama uzmez diye düşünüyorum, wella da biraz tuzlu açıkçası.
Ancak head&shoulders, clear, hobby falan filan onlardan uzak duruyorum ben; hem cok fazla reklam veriyorlar hem de kokulari falan bana agir deodarantlari hatirlatiyor. Haaland saclarini clear ile yikiyorsa saclarimi kazitirim o derece
Head&shoulders derinlemesine temiz yağlanma kontrolü.
Bunu bir deneyin isterseniz bende kepek sorununu ve yağlanmayı çözdü. Bir de mümkünse her gün saçlarınızı yıkamayın iki günde bir yıkarsanız daha iyi olacaktır. Çok fazla yıkadığınızda gözenekler açıldığı için daha fazla yağlanıyor. En azından ben bunu yaşadım ve iki günde bir düzenini oturttum. Her gün duş almanızı gerektiren bir durum varsa yapacak bir şey yok tabii.
Yağ ve kepek için bıttım sabunu çok faydalı hocam hem kendim kullanıyorum hem de ailem ve çevrem. Bulabilirseniz kesinlikle almanızı tavsiye ederim. Benim saçlarım da dalgalı aynı şekilde.
Head&shoulders derinlemesine temiz yağlanma kontrolü.
Bunu bir deneyin isterseniz bende kepek sorununu ve yağlanmayı çözdü. Bir de mümkünse her gün saçlarınızı yıkamayın iki günde bir yıkarsanız daha iyi olacaktır. Çok fazla yıkadığınızda gözenekler açıldığı için daha fazla yağlanıyor. En azından ben bunu yaşadım ve iki günde bir düzenini oturttum. Her gün duş almanızı gerektiren bir durum varsa yapacak bir şey yok tabii.
Saçlarım çok hızlı ve çok yağlanıyor, çok hızlı uzuyor, uzunken kıvırcık, kısayken de dalgalı oluyor. Yağlanmayı ve kepeği azaltacak şampuan önerisi yapabilir misiniz?
Bioblas BİOBLAS BESLEYİCİ BAKIM ŞAMPUANI ARGAN + BADEM YAĞI KURU MAT VE CANSIZ SAÇLAR İÇİN yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
ty.gl
Bunu tavsiye ederim hocam bende de böyle sorunlar oluyordu bu şampuan iyi geldi.