A antonyotinoyu Centipat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2023 #1 Ben her zaman orta mouse tuşu ile sekme açan birisiyimdir fakat Opera'ya Gx'e gelen son güncelleme sonrası hiçbir tarayıcıda orta tuş ile yeni sekme açamamaya başladım sorunun kaynağı nedir?
Ben her zaman orta mouse tuşu ile sekme açan birisiyimdir fakat Opera'ya Gx'e gelen son güncelleme sonrası hiçbir tarayıcıda orta tuş ile yeni sekme açamamaya başladım sorunun kaynağı nedir?
Çözüm istanbul2023 23 Mart 2023 Bilinen bir durummuş. Link'te belirtilen ile şimdilik sorunu çözebilirsin. Opera Account forums.opera.com
Bilinen bir durummuş. Link'te belirtilen ile şimdilik sorunu çözebilirsin. Opera Account forums.opera.com
istanbul2023 Picopat Katılım 3 Mart 2023 Mesajlar 877 Çözümler 8 23 Mart 2023 #2 Bilinen bir durummuş. Link'te belirtilen ile şimdilik sorunu çözebilirsin. Opera Account forums.opera.com Artı 0 Eksi Çözüm
Bilinen bir durummuş. Link'te belirtilen ile şimdilik sorunu çözebilirsin. Opera Account forums.opera.com
KS KS A antonyotinoyu Centipat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2023 #3 istanbul2023 dedi: Bilinen bir durummuş. Link'te belirtilen ile şimdilik sorunu çözebilirsin. Opera Account forums.opera.com Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, çalıştı. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mart 2023 Artı 0 Eksi
istanbul2023 dedi: Bilinen bir durummuş. Link'te belirtilen ile şimdilik sorunu çözebilirsin. Opera Account forums.opera.com Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, çalıştı.
istanbul2023 Picopat Katılım 3 Mart 2023 Mesajlar 877 Çözümler 8 23 Mart 2023 #4 antonyotinoyu dedi: Teşekkür ederim, çalıştı. Genişletmek için tıkla... Rica ederim yardımcı olabildiysek ne mutlu Artı 0 Eksi
antonyotinoyu dedi: Teşekkür ederim, çalıştı. Genişletmek için tıkla... Rica ederim yardımcı olabildiysek ne mutlu