Orta saha oynayan birine krampon önerisi

hocam nike sitesinde artık 150 dolar üstü eşya alamıyorsunuz o yüzden bunları alamaz arkadaş gidip nike mağazasından almak gerekiyor veya başka bir siteden. Birde burda vidalı var arkadaşın hangi sahada oynadığını öğrenip bunu sonra önermek daha mantıklı

Orta sahaya göre krampon önerisi var mı? MO, Oyun kurucu. Adidas Predator Freak Elite almayı düşünüyorum. Bir öneriniz var mı?

Oynadığınız saha suni mi gerçek mi hocam ?

Hocam Nike sitesinde artık 150 dolar üstü eşya alamıyorsunuz o yüzden bunları alamaz arkadaş gidip Nike mağazasından almak gerekiyor veya başka bir siteden. Bir de burada vidalı var arkadaşın hangi sahada oynadığını öğrenip bunu sonra önermek daha mantıklı.

Oynadığınız saha suni mi gerçek mi hocam?

Hocam şu an arkadaşlarla halı saha yapıyoruz ama saha çok iyi değil ankaragücü altyapısına gireceğim o yüzden krampon önerisi istedim.

Hocam Nike sitesinde artık 150 dolar üstü eşya alamıyorsunuz o yüzden bunları alamaz arkadaş gidip Nike mağazasından almak gerekiyor veya başka bir siteden. Bir de burada vidalı var arkadaşın hangi sahada oynadığını öğrenip bunu sonra önermek daha mantıklı.

Vallahi kral sen bilirsin çakma alın isterseniz iyi bir şey istiyorsan en az 2500TL gözden çıkar.

Vallahi kral sen bilirsin çakma alın isterseniz iyi bir şey istiyorsan en az 2500TL gözden çıkar.

Niye çakma alalım ben sana Nike sitesinden alamıyoruz dedim bir okursan yazdığımı daha okumayı bilmiyosun herhalde ben ne diyorum sen ne diyosun

Konuyla alakan yoksa gelip adama bi şey önerme daha bilmiyosun neyin ne olduğunu gelmiş çakma alın 2500 tl gözden çıkar diyosun parayla ne alakası var okuyupta atın şu yorumları

Hocam şu an arkadaşlarla halı saha yapıyoruz ama saha çok iyi değil ankaragücü altyapısına gireceğim o yüzden krampon önerisi istedim.

Hocam suni çimdir o zaman şimdi suni çimde krampon ag (suni çim) giyiliyor ama bulamayabilirsiniz o yüzden fg(gerçek çim) alabilirsiniz pek sorun olmaz bende suni çimde fg(gerçek çim) kramponu giyiyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı