hocam nike sitesinde artık 150 dolar üstü eşya alamıyorsunuz o yüzden bunları alamaz arkadaş gidip nike mağazasından almak gerekiyor veya başka bir siteden. Birde burda vidalı var arkadaşın hangi sahada oynadığını öğrenip bunu sonra önermek daha mantıklı
Hocam Nike sitesinde artık 150 dolar üstü eşya alamıyorsunuz o yüzden bunları alamaz arkadaş gidip Nike mağazasından almak gerekiyor veya başka bir siteden. Bir de burada vidalı var arkadaşın hangi sahada oynadığını öğrenip bunu sonra önermek daha mantıklı.
Hocam Nike sitesinde artık 150 dolar üstü eşya alamıyorsunuz o yüzden bunları alamaz arkadaş gidip Nike mağazasından almak gerekiyor veya başka bir siteden. Bir de burada vidalı var arkadaşın hangi sahada oynadığını öğrenip bunu sonra önermek daha mantıklı.
Niye çakma alalım ben sana Nike sitesinden alamıyoruz dedim bir okursan yazdığımı daha okumayı bilmiyosun herhalde ben ne diyorum sen ne diyosun
Konuyla alakan yoksa gelip adama bi şey önerme daha bilmiyosun neyin ne olduğunu gelmiş çakma alın 2500 tl gözden çıkar diyosun parayla ne alakası var okuyupta atın şu yorumları
Hocam suni çimdir o zaman şimdi suni çimde krampon ag (suni çim) giyiliyor ama bulamayabilirsiniz o yüzden fg(gerçek çim) alabilirsiniz pek sorun olmaz bende suni çimde fg(gerçek çim) kramponu giyiyorum