Orta segment 3D yazıcı önerisi

elias.ai

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. 3D yazıcı almak istiyorum 8 ile 15 bin TL arasında, orta veya iyi bir makine almak istiyorum. Sla ve FDM arasında kaldım. Ben mekanik çalışabilecek ürünler tasarlamak istiyorum hangi yazıcıları ve hangi tür almalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.

Belirttiğiniz bütçe ile SLA bir yazıcı için gerekli olan yıkama kürleme makinelerini satın alamazsınız. FDM yazıcılara yönelmeniz bütçeniz için daha iyi olacaktır.

Ender 3 veya Creality CR-10 Smart düşünebilirsiniz.

Cr 10 Smart bence bu bütçe için en iyi seçenek. Filament olarak da Porima tercih edebilirsiniz. Henüz ben kullanmadım ama Robo90'ı da tavsiye ediyorlar.

İstedim ama olmadı.

Denemek için kuponla 3D3'den ESUN ve KA3D'den ABG siparişi verdim. ESUN'un vakumu kısmen gitmişti; ABG desen, ondan beterdi, ikisi de iade.

Prima da aldım, Robotistan, Domirobot ve Robolink'in gönderdikleri geldi, kutular jelatinli, vakumları sağlam. Domirobot, kutuyu gönderirken baloncuklu naylona da sarmıştı.

Filament Marketim'in gönderdiği 12 Temmuz'dan beri geze geze geliyor, 17sine kaldı belli ki; umarım onun da ambalaj durumu diğerleri gibi iyidir.

Güncelleme: Geldi.Kutu jelatinli, makara vakumu bozuk, naylonda makara kenarına denk gelen yerde minik bir delik oluşmuş. Ya kargoda karpuz gibi atılıp düşmüş ya da depoda raftan vb. ya da başka işler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…