W whynotbro Hectopat Katılım 7 Haziran 2018 Mesajlar 219 17 Ekim 2020 #11 AirJET dedi: Ayarlasan dahi o sorun hala devam ediyor Youtube'da videoları mevcut. Elinin boyutları nedir ve fareyi nasıl tutuyorsun belirtirsen daha iyi yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... claw grip şeklinde tutuyorum büyüğe yakın elim en fazla 250 Tl vereceğim
AirJET dedi: Ayarlasan dahi o sorun hala devam ediyor Youtube'da videoları mevcut. Elinin boyutları nedir ve fareyi nasıl tutuyorsun belirtirsen daha iyi yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... claw grip şeklinde tutuyorum büyüğe yakın elim en fazla 250 Tl vereceğim
AirJET Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 5.343 Çözümler 7 17 Ekim 2020 #12 whynotbro dedi: claw grip şeklinde tutuyorum büyüğe yakın elim en fazla 250 Tl vereceğim Genişletmek için tıkla... Bütçen içerisinde sana en uygun olabilecek fare bence budur. Logitech G G102 LIGHTSYNC RGB Oyuncu Mouse Çeşitli canlı renklerde sunulan G102 gaming mouse ile oyun sürenizi en iyi şekilde değerlendirin. www.gaming.gen.tr
whynotbro dedi: claw grip şeklinde tutuyorum büyüğe yakın elim en fazla 250 Tl vereceğim Genişletmek için tıkla... Bütçen içerisinde sana en uygun olabilecek fare bence budur. Logitech G G102 LIGHTSYNC RGB Oyuncu Mouse Çeşitli canlı renklerde sunulan G102 gaming mouse ile oyun sürenizi en iyi şekilde değerlendirin. www.gaming.gen.tr