2-3 Yıla yakın Türk Telekom kulandım ve 2 sene altyapı bekledim. Fakat hiçbir zaman internet yavaşlığı konusunda hiçbir eleman modemime uzaktan erişim sağlamadı ve bana bundan bahsetmedi. Yeni modem alırken bana da aynı tuzağı yapmaya çalıştılar. Fakat bu Türk Telekom kaynaklı oluyor çoğu zaman. Uzaktan erişseler bile her zaman modeminizi sıfırlayın geçer diyerek üstün körü hizmet sunuyorlar. Sadece satış taktiği, daha iyi modem alıp koysanız bile, (örneğin bu Keenetic) sorun sizden diyecekler.
 Sıfır yapılmış ve altyapısını özellikle yapılırken başında durduğum binada bile bina içi kötü dediler gerisini siz düşünün 
 Kendi modemlerinden aldığımda bile sorunlarını çözemediler. Eve gelen Türk Telekom çalışanı bile modemi beğenip bizimkilere gömlek giydirir demişti Tenda marka modemim için zamanında. Şu anda siz 1500 liralık bir modem alıp koysanız bile hizmet veren kötü olduğu sürece değişen bir şey olmaz. Zaten verecekleri modem de kaliteli bir şey olmaz, sadece sağlayıcının ismi basıldı diye faturaya ek değeri olmayan fiyata satarlar size. Halbuki ürünün isimsiz sadece üretici firmadan çıkmış hali ona oranla %35-40 daha ucuz.