The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.550 Makaleler 49 Çözümler 12 Dün 17:22 #1 Fiyattan anlamıyorum. Orta segment bir şey arıyorum. Modem hakkında hiçbir fikrim yok. Yardımcı olursanız sevinirim. İyi Sosyaller.
Fiyattan anlamıyorum. Orta segment bir şey arıyorum. Modem hakkında hiçbir fikrim yok. Yardımcı olursanız sevinirim. İyi Sosyaller.
NYTMARE Kilopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 5.118 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:30 #2 The Tribal Chief dedi: Fiyattan anlamıyorum. Orta segment bir şey arıyorum. Modem hakkında hiçbir fikrim yok. Yardımcı olursanız sevinirim. İyi Sosyaller. Genişletmek için tıkla... Bunu alabilirsin. https://www.akakce.com/modem/en-ucuz-keenetic-hopper-dsl-kn-3611-4-port-3000-mbps-fiyati,1191969062.html
The Tribal Chief dedi: Fiyattan anlamıyorum. Orta segment bir şey arıyorum. Modem hakkında hiçbir fikrim yok. Yardımcı olursanız sevinirim. İyi Sosyaller. Genişletmek için tıkla... Bunu alabilirsin. https://www.akakce.com/modem/en-ucuz-keenetic-hopper-dsl-kn-3611-4-port-3000-mbps-fiyati,1191969062.html
A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.770 Çözümler 123 Yer İzmir Dün 17:41 #3 The Tribal Chief dedi: Fiyattan anlamıyorum. Orta segment bir şey arıyorum. Modem hakkında hiçbir fikrim yok. Yardımcı olursanız sevinirim. İyi Sosyaller. Genişletmek için tıkla... VDSL için kullanacaksan, modemin yoksa ve çok özelleştirme niyetinde değilsen ikinci elden ZTE H168A tarzı bakabilirsin bayağı ucuza gelir. Elindeki modem çekmiyor yada eskiyse şu da olabilir çok para vermene gerek yok. TP-Link Archer VR300 1200Mbps VDSL2 Modem Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz TP-Link Archer VR300 1200Mbps VDSL2 Modem fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! TP-Link Archer VR300 1200Mbps VDSL2 Modem özelliklerini incele, 1.379,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
The Tribal Chief dedi: Fiyattan anlamıyorum. Orta segment bir şey arıyorum. Modem hakkında hiçbir fikrim yok. Yardımcı olursanız sevinirim. İyi Sosyaller. Genişletmek için tıkla... VDSL için kullanacaksan, modemin yoksa ve çok özelleştirme niyetinde değilsen ikinci elden ZTE H168A tarzı bakabilirsin bayağı ucuza gelir. Elindeki modem çekmiyor yada eskiyse şu da olabilir çok para vermene gerek yok. TP-Link Archer VR300 1200Mbps VDSL2 Modem Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz TP-Link Archer VR300 1200Mbps VDSL2 Modem fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! TP-Link Archer VR300 1200Mbps VDSL2 Modem özelliklerini incele, 1.379,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.550 Makaleler 49 Çözümler 12 Dün 17:47 #4 A1peren dedi: Elindeki modem çekmiyor yada eskiyse şu da olabilir çok para vermene gerek yok. Genişletmek için tıkla... Kopuluk sorunu yaşıyorum. Modem 4 yıldır elimizde.
A1peren dedi: Elindeki modem çekmiyor yada eskiyse şu da olabilir çok para vermene gerek yok. Genişletmek için tıkla... Kopuluk sorunu yaşıyorum. Modem 4 yıldır elimizde.
A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.770 Çözümler 123 Yer İzmir Dün 18:03 #5 The Tribal Chief dedi: Kopuluk sorunu yaşıyorum. Modem 4 yıldır elimizde. Genişletmek için tıkla... Kopmanın modem kaynaklı olduğundan emin misiniz? Ve DSL mi kullanıyorsunuz? Hat değerlerinizi paylaşın öyleyse.
The Tribal Chief dedi: Kopuluk sorunu yaşıyorum. Modem 4 yıldır elimizde. Genişletmek için tıkla... Kopmanın modem kaynaklı olduğundan emin misiniz? Ve DSL mi kullanıyorsunuz? Hat değerlerinizi paylaşın öyleyse.