A Aqely Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 1.380 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Aralık 2021 #11 CorkedWine dedi: Ya tam Arch cevabını yapıştıracaktım. Saf Debian'ı kendine göre ayarlayıp kullanabilirsin, uğraşmak istersen Gentoo kurabilirsin (ben 3,5 günde kurmuştum tost makinesiyle.) Genişletmek için tıkla... Evet aslında kuramayacaksam bile Gentoo denemek isterim.
CorkedWine dedi: Ya tam Arch cevabını yapıştıracaktım. Saf Debian'ı kendine göre ayarlayıp kullanabilirsin, uğraşmak istersen Gentoo kurabilirsin (ben 3,5 günde kurmuştum tost makinesiyle.) Genişletmek için tıkla... Evet aslında kuramayacaksam bile Gentoo denemek isterim.
3 357971 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 1.469 Makaleler 1 Çözümler 13 11 Aralık 2021 #12 CorkedWine dedi: Arkasında rhel olan bir dağıtım. Genişletmek için tıkla... Olsa ne olacak acaba? Fedora gayet iyi bir dağıtım, oldukça stabil.
CorkedWine dedi: Arkasında rhel olan bir dağıtım. Genişletmek için tıkla... Olsa ne olacak acaba? Fedora gayet iyi bir dağıtım, oldukça stabil.
CorkedWine Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 1.511 Makaleler 1 Çözümler 14 11 Aralık 2021 #13 357971 dedi: Olsa ne olacak acaba? Fedora gayet iyi bir dağıtım, oldukça stabil. Genişletmek için tıkla... Yanlış anlamayın iyi anlamda demiştim Paket yöneticisini çok seviyorum Fedora'nın.
357971 dedi: Olsa ne olacak acaba? Fedora gayet iyi bir dağıtım, oldukça stabil. Genişletmek için tıkla... Yanlış anlamayın iyi anlamda demiştim Paket yöneticisini çok seviyorum Fedora'nın.
3 357971 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 1.469 Makaleler 1 Çözümler 13 11 Aralık 2021 #14 CorkedWine dedi: Yanlış anlamayın iyi anlamda demiştim paket yöneticisini çok seviyorum Fedora'nın. Genişletmek için tıkla... Cümleniz ironi gibi duruyordu da. Kusura bakmayın.
CorkedWine dedi: Yanlış anlamayın iyi anlamda demiştim paket yöneticisini çok seviyorum Fedora'nın. Genişletmek için tıkla... Cümleniz ironi gibi duruyordu da. Kusura bakmayın.
A Aqely Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 1.380 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Aralık 2021 #15 CorkedWine dedi: Yanlış anlamayın iyi anlamda demiştim paket yöneticisini çok seviyorum Fedora'nın. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilmiyorsam yum kullanıyor değil mi? Yum u bende severim iyi bir paket yöneticisi.
CorkedWine dedi: Yanlış anlamayın iyi anlamda demiştim paket yöneticisini çok seviyorum Fedora'nın. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilmiyorsam yum kullanıyor değil mi? Yum u bende severim iyi bir paket yöneticisi.
3 357971 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 1.469 Makaleler 1 Çözümler 13 11 Aralık 2021 #16 Aqely dedi: Yanlış bilmiyorsam yum kullanıyor değil mi? Yum u bende severim iyi bir paket yöneticisi. Genişletmek için tıkla... Yum da var ama dnf ana paket yöneticisi.
Aqely dedi: Yanlış bilmiyorsam yum kullanıyor değil mi? Yum u bende severim iyi bir paket yöneticisi. Genişletmek için tıkla... Yum da var ama dnf ana paket yöneticisi.
2 277015 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 1.454 Makaleler 3 Çözümler 11 11 Aralık 2021 #17 Manjaro.
kozmonot02 Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 458 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek tankçı 12 Aralık 2021 #18 OpenSUSE kurabilirsin gayet güzel.
S sudo23 Hectopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2021 #19 Aqely dedi: Daha önceden Arch Linux ve Kali Linux tecrübem oldu. (Ubuntu, Linux Mint, Ubuntu budgie, arcolinux ve birkaç dağıtım daha denemiştim.) Şu an başka bir dağıtım kullanmak istiyorum. Oyun oynamıyorum ve aklımda voidlinux var. Genişletmek için tıkla... Manjaro olabilir
Aqely dedi: Daha önceden Arch Linux ve Kali Linux tecrübem oldu. (Ubuntu, Linux Mint, Ubuntu budgie, arcolinux ve birkaç dağıtım daha denemiştim.) Şu an başka bir dağıtım kullanmak istiyorum. Oyun oynamıyorum ve aklımda voidlinux var. Genişletmek için tıkla... Manjaro olabilir