Orta sınıf telefon mu yoksa eski amiral gemileri mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kerem Can

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Şu aralar Asus Zenfone 5 telefonum hurdaya çıktığı için yeni bir telefon arayışındayım. Benim telefonda aradığım özellikler orta seviye Android oyunları oynatması ve kamerası. Fakat kararsız kaldım. Orta seviye bir telefon (Sony Xperia M5) ya da eski amiral gemilerinden biri (Samsung Galaxy Note 3). Bütçem ise 1500 lira civarlarında. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
LG G4 almaya çalış.

1500 TL ye kendim G4 aldım. Ben internet üzerinden ithalatçı garantili aldım. Arkadaşım ise geçen ay kipadan 1600 TL ye aldı.

Eski teklonojik ürünler yeni teklonojileri desteklemeyebilir. O yüzden güncel bir telefon almak daha iyidir. Ve yeni giriş seviyesi ürünler eski üst seviye ürünlerin üstüne geçmiş olabilir. Mesela İ3 skylake (6. nesil) bir işlemci i7 sandy bridge (2. nesil) bir işlemciden daha iyi olabilir.

İlk öncelikle ilginize teşekkür ederim. 1500 lira bütçesini zorlayamadığım için Sony Xperia M5 aldım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…