167 Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 91 14 Haziran 2021 #1 AC, Call of Duty, Dying Light, GTA serilerini bitirdim başka önerileriniz varsa oynamak isterim. Metro oyunların az oynadım önerirseniz sevinirim.
AC, Call of Duty, Dying Light, GTA serilerini bitirdim başka önerileriniz varsa oynamak isterim. Metro oyunların az oynadım önerirseniz sevinirim.
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.658 Çözümler 24 14 Haziran 2021 #2 Sistemin ne? A Plague Tale: Innocence, L.A. Noire, The Witcher 3: Wild Hunt, Detroit: Become Human.
167 Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 91 14 Haziran 2021 #3 Herixa dedi: Sistemin ne? A plague tale: Innocence, l. A. Noire, The Witcher 3: Wild Hunt, Detroit: Become Human. Genişletmek için tıkla... i3 6098 RX460 8 GB RAM bir de l. A noire The Witcher 3 oynadım Detroit ile a plague tale: Innocence bu oyuna bakcağım.
Herixa dedi: Sistemin ne? A plague tale: Innocence, l. A. Noire, The Witcher 3: Wild Hunt, Detroit: Become Human. Genişletmek için tıkla... i3 6098 RX460 8 GB RAM bir de l. A noire The Witcher 3 oynadım Detroit ile a plague tale: Innocence bu oyuna bakcağım.
KararVeremeyen Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 375 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2021 #4 167 dedi: AC, Call of Duty, Dying Light, GTA serilerini bitirdim başka önerileriniz varsa oynamak isterim. Metro oyunların az oynadım önerirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Sleeping Dogs.
167 dedi: AC, Call of Duty, Dying Light, GTA serilerini bitirdim başka önerileriniz varsa oynamak isterim. Metro oyunların az oynadım önerirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Sleeping Dogs.
IskenderTiftik Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 68 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2021 #5 Watch Dogs.
167 Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 91 14 Haziran 2021 #6 KararVeremeyen dedi: Sleeping dogs. Genişletmek için tıkla... Onu oynadım ama pek güzel gelmedi biraz sıkıldım.
KararVeremeyen dedi: Sleeping dogs. Genişletmek için tıkla... Onu oynadım ama pek güzel gelmedi biraz sıkıldım.
LynxC Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 2.287 Çözümler 5 14 Haziran 2021 #7 167 dedi: AC, Call of Duty, Dying Light, GTA serilerini bitirdim başka önerileriniz varsa oynamak isterim. Metro oyunların az oynadım önerirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... RDR 2, Days Gone, Far Cry, Ori and the Will of the Wisps, Mafia 1-2-3, Inside.
167 dedi: AC, Call of Duty, Dying Light, GTA serilerini bitirdim başka önerileriniz varsa oynamak isterim. Metro oyunların az oynadım önerirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... RDR 2, Days Gone, Far Cry, Ori and the Will of the Wisps, Mafia 1-2-3, Inside.
167 Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 91 14 Haziran 2021 #8 IskenderTiftik dedi: Watch Dogs. Genişletmek için tıkla... Watch Dogs 2'ye kadar bitirdim ama son oyun kaldırır mı bilmiyorum.
IskenderTiftik dedi: Watch Dogs. Genişletmek için tıkla... Watch Dogs 2'ye kadar bitirdim ama son oyun kaldırır mı bilmiyorum.
IskenderTiftik Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 68 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2021 #9 Çok iyi değil ama Battlefield ve oynamadıysan AC Valhalla.
167 Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 91 14 Haziran 2021 #10 LynxC dedi: RDR 2, Days Gone, Far Cry, Ori and the Will of the Wisps, Mafia 1-2-3, Inside. Genişletmek için tıkla... RDR 2 bitirdim Days Gone biraz fazla kastı o yüzden oynamadım Far Cry 5'i oynayacağım sanırım Mafia hepsini bitirdim Inside tarzı oyunlardan biraz sıkıldım Little Nightmares limbo onları oynamıştım. IskenderTiftik dedi: Çok iyi değil ama Battlefield V'e oynamadıysan AC Valhalla. Genişletmek için tıkla... Ya Battlefield oyunlarında 1'i oynamadım Valhalla'yı kaldırır diye düşünüyorum biraz grafikler düşük olacak fakat oynarım diye düşünüyorum.
LynxC dedi: RDR 2, Days Gone, Far Cry, Ori and the Will of the Wisps, Mafia 1-2-3, Inside. Genişletmek için tıkla... RDR 2 bitirdim Days Gone biraz fazla kastı o yüzden oynamadım Far Cry 5'i oynayacağım sanırım Mafia hepsini bitirdim Inside tarzı oyunlardan biraz sıkıldım Little Nightmares limbo onları oynamıştım. IskenderTiftik dedi: Çok iyi değil ama Battlefield V'e oynamadıysan AC Valhalla. Genişletmek için tıkla... Ya Battlefield oyunlarında 1'i oynamadım Valhalla'yı kaldırır diye düşünüyorum biraz grafikler düşük olacak fakat oynarım diye düşünüyorum.