Orta-üst seviye Pc'mi yoksa Ps4 mü ?

Pc & Ps 4

• Pc

Oy: 11 84,6%
  • Ps 4

Oy: 2 15,4%

• Oy verenlerin toplamı
    13

Saykoville

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar arkadaslar,

Bir süredir bu ikilemde kalmis durumdayim.

Iki secenegim var ;

1- 42'' bir led tv ve Ps4 ( 400 euro + 400 euro ) ( yurtdisinda yasiyorum )

2- i5 ve gtx 750 ti ( tahminen ) bulunduran bir bilgisayar ve 24 '' monitör almak. ( 600 euro + 250 euro )

Aslina bakarsaniz odama bir televizyon almak istiyordum fakat eger bilgisayar alirsam , televizyon bir süreligine rafa kalkmak zorunda kalacak. Yurtdisinda yasiyorum ve ayirdigim meblag 800 euro civari. Su an kullandigim dizüstü bilgisayari ( Samsung ATIV Book 8 NP870Z5E-X04 ) akici bir sekilde oyun oynamak hevesiyle almistim fakat beni pek tatmin etmedi.

Sizin de degerli düsüncelerinizi ögrenmek isterim.

Saygilar.

Biraz beklenti meselesi açıkçası. Oyun için konsol her zaman daha mantıklıdır fakat bilgşsayardaki keyfi hiçbirşey vermez. Bu yüzden bu kadar insan hala sistem toplamaya devam ediyor.

Eğer bir bilgisayar oyuncusuysanız ve oynamayı sevdiğiniz oyunlar bilgisayarda varsa ben bir bilgisayar toplayın derim. Konsol aldıracak kadar sevdiğiniz bir oyun varsa bu ayrı bir durum tabi. Odanıza televizyon alma işi de şöyle olabilir: Büyük büyük bir monitör seçerseniz oda içerisinde size bir televizyonun verebileceği her türlü deneyimi verebilir ve oyunlarınızı da daha büyük ekranda oynamak cabası

Yardimlariniz icin tesekkürler. Aslinda Ps4 de beni asil korkutan sey , oyunlarin cok pahali olmasi. Bu arada oynadigim oyunlar ; League of legends, Dayz, Arma 3, Cs Go, Fifa, Nba, Far Cry 4 ve bazen Elder Scrolls Online. Sanirim oynadigim oyunlar Pc al diye bagiriyor

Pc almalısın kesinlikle, eski bir oyuncu olarak geçenlerde oyun oynamayı özlediğim için kolaya kaçıp ps4 aldım yüzüne bakmıyorum, kesinlikle eski aradığım tadı vermedi.. Şimdi pc toplayacam benden sölemesi

Aynen öyle oyunlar çığlık çığlığa bağrışıyorlar

ps de fifa nba pes gibi oyunlar eğlenceli oluyor ama fps oyunları berbat bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…