Ortadoğu Teknoloji güvenilir mi?

mühendis52

Kilopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı firmanın konusunu DonanımHaber'de gördüm. Oradaki arkadaşlar firmaya ulaşmış ve ürünü elden teslim alabilir miyiz diye sormuşlar. Firma elden teslimatımız yok demiş. Ben çok güven duymadım açıkcası bu sebeple.

Donanım haberde de konu açmıştım dediğiniz konuya cevap yazanlardan biri de benim fakat ürünleri uygun çok şaşırttı beni forumda bilen kişiler olabileceğini düşündüğümden sormak istedim.

Donanım haberde de konu açmıştım dediğiniz konuya cevap yazanlardan biri de benim fakat ürünleri uygun çok şaşırttı beni forumda bilen kişiler olabileceğini düşündüğümden sormak istedim.
Ürünü elden teslim etmeyen firma potansiyel dolandırıcıdır. Ucuza ürün alıcam diyip hıyarla karşılaşmak olası.

Piyasadaki onlarca vur-kaç firmalarından biri olabilir dikkat ediniz. Yani tabi ki size kalmış ama çok mu aradınız sevgili dostum bu firmayı; daha yaygın ve hakkında bilgiye ulaşılabilen bilişim firmalarına yönelmelisiniz. Ben ilk defa gördüm ve referans bulamadım.

Ürünü elden teslim etmeyen firma potansiyel dolandırıcıdır. Ucuza ürün alacağım deyip hıyarla karşılaşmak olası.

Haklısınız, firmaya bende mesaj attım bakalım umarım mağazadan teslim olur da uyguna alırım olmazsa da 5bin TL bütçeyle laptop bakmaya devam ederim.

Asıl şirket bir kimyasal şirket. 2015 Yılında kurulmuş, 2008 yılında da ortadogukimya.com.tr alınmış ayrıca com.tr belgesiz alınamıyor.
Ama yine de güvenemedim. Önerim, alışveriş yapmamanızdır.

O da zaten evet diyecekti. Hey Allahım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…