Merhabalar, Gaming laptop bakarken ORTADOĞU TEKNOLOJİ – ONLINE TEKNOLOJİ ALIŞVERİŞ MERKEZİ sitesini gördüm ve diğer sitelere göre daha uygun fiyata konulmuş fakat güvenirliliği nedir bilen, satın alan varsa yazarsa memnun olurum.
Aynı firmanın konusunu DonanımHaber'de gördüm. Oradaki arkadaşlar firmaya ulaşmış ve ürünü elden teslim alabilir miyiz diye sormuşlar. Firma elden teslimatımız yok demiş. Ben çok güven duymadım açıkcası bu sebeple.
Aynı firmanın konusunu DonanımHaber'de gördüm. Oradaki arkadaşlar firmaya ulaşmış ve ürünü elden teslim alabilir miyiz diye sormuşlar. Firma elden teslimatımız yok demiş. Ben çok güven duymadım açıkcası bu sebeple.
Donanım haberde de konu açmıştım dediğiniz konuya cevap yazanlardan biri de benim fakat ürünleri uygun çok şaşırttı beni forumda bilen kişiler olabileceğini düşündüğümden sormak istedim.
Donanım haberde de konu açmıştım dediğiniz konuya cevap yazanlardan biri de benim fakat ürünleri uygun çok şaşırttı beni forumda bilen kişiler olabileceğini düşündüğümden sormak istedim.
Piyasadaki onlarca vur-kaç firmalarından biri olabilir dikkat ediniz. Yani tabi ki size kalmış ama çok mu aradınız sevgili dostum bu firmayı; daha yaygın ve hakkında bilgiye ulaşılabilen bilişim firmalarına yönelmelisiniz. Ben ilk defa gördüm ve referans bulamadım.
Asıl şirket bir kimyasal şirket. 2015 Yılında kurulmuş, 2008 yılında da ortadogukimya.com.tr alınmış ayrıca com.tr belgesiz alınamıyor.
Ama yine de güvenemedim. Önerim, alışveriş yapmamanızdır.
Adamsın cuma günü bende mesaj attığımda anında cevap veriyorlardı şimdi cevap veren yok dediğim bütçeyle mühendislik için oyun için bu krizde güzel laptop atacak varsa tekliflere açığım uygun olduğu için bu siteyi soruşturuyorum.