Ortadoğu Teknoloji güvenilir mi?

Uygun fiyatlı laptop kalmadı maalesef. Elinizdeki parayı da bir umut diyerek çakallara yem etmeyin.

Arkadaşlar firma dolandırıcı ben yatırdım şikayet ettim onlara ulaşamadım ama paramı geri aldım burada başka bir konuda yazdım zaten süreci.

Arkadaşlar firma dolandırıcı ben yatırdım şikayet ettim onlara ulaşamadım ama paramı geri aldım burada başka bir konuda yazdım zaten süreci.
Geçmiş olsun.Paranı nasıl geri aldın kral ayrıca şikayette bulunmanı öneririm

Geçmiş olsun. Paranı nasıl geri aldın kral ayrıca şikayette bulunmanı öneririm.

Cimere şikayet ettim adalet bakanlığına içişleri bakanlığına emniyete Online başvurdum karakoldan şikayet ettim ama çözüm buralardan olmadı adını kullandığı firmanın sahibi osman beyle konuştuk onlar bizden önce şikayet etmiş hesaplara bloke konmuş falan o yatacak demişti yattı başka bir arkadaşı yönlendirdim oda mesaj attı onunkide 5 dakika içinde yattı.
Zaten şöyle söyleyeyim prosedürlerden dolayı bu iş benim karakola şikayetim falan çok uzun sürermiş belkise hiç gelmezmiş böyle çözüm daha hızlı oldu bence

Son düzenleme:
shiftdelete forumuna yazdım, buraya da yazayım;

SAKIN bu siteye guvenmeyin, musteri temsilcileri veya ulasilabilir herhangi bir baska kanallari mevcut degil, internet siteleri kapali ve acilmiyor, 1 nisandaki siparis iptali icin karsi tarafta muhattap dahi yok, bankamla iletisime gectim, ayrıca e-devlet üzerinden tüketici hakem heyetine de baş vurdum, sonuç alabilir miyim, bilmiyorum. sonucu sizlere paylaşırım.

not: https://ortadoguteknoloji.com/ sitesi açılmıyor, %100 dolandırıcılar. KESİNLİKLE uzak durun

Önerim, alışveriş yapmamanızdır.

Demiştim ben.

Yüksek ihtimalle, Ortadoğu Kimya Polimer Sanayii A.Ş üzerinden bir site açıp/faydalanıp, gerekli vergi dairesi bilgilerini de o şirket'e aitmiş gibi göstererek site açtılar ve buradan bir kazanç elde ettiler. Güzel taktik ama cezası da çok ağır. Umarım şirket farkına varmıştır.

Cümleten geçmiş olsun zaten az çok belliydi dolandırıcı oldukları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…