Ortak alandan keyfine göre ağaç kesen yönetim

mlkdg

Centipat
Daha fazla  
Sitede herkesin önünde büyük ya da küçük bahçe var fakat sitenin ortak alanı sayılsa da herkes kendi ilgileniyor. Bir de sitenin bahçıvanı var. Sitedeki bahçıvan birkaç kişinin nazına oynayıp emirlerini yerine getirip yattığı yerden aylık maaşını alıyor. Örneğin bahçelerin ortak alan sayılmasına rağmen "sözü geçen" bir kişinin sözünü dinleyip bizim önümüzdeki ağaçları kafasına göre kesiyor ya da buduyor bu bahçıvan. Birkaç kişinin nazına oynayıp bahçelerini güzelleştirmesi için tüm site yüklü aidat veriyor ve kimsenin de umurunda değil.

Bahçemiz bakımsız kaldı, ağaçlar zamansız budandı hastalandı, bazı ağaçlar kafalarına göre iznimiz bilgimiz olmadan kesildi ben artık bunu kaldıramıyorum. Evlerine yıllardır gelmeyen fakat aidatlarını aksatmayan 1-2 ev daha var ve onların da bahçesi aşırı bakımsız yani maaş alan adam bahçeye su tutmaya üşeniyor. Çok kalabalık bir site de değil bunu belirteyim. Dava açsam ne şekilde açmalıyım ve kesin sonuç elde eder miyim yoksa bir site dolusu düşman sürüsünü peşime mi takarım? Haksızlıklara göz yumdukça daha fazla büyüyor. Sizce bu hukukla halledilebilecek bir konu mu? Sonuç alabileceğimi bilsem tazminat davası açarım çünkü psikolojimi bu konular çok bozdu.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı