GainEager Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 681 Çözümler 1 Yer Fox River 24 Ocak 2024 #1 Bu bir sıkıntı yaratır mı? Hesaba ilk girdiğimde açıktı ve bir adamın yayınına katıldım fakat zaman aşımına uğradı sıkıntı olur mu
Bu bir sıkıntı yaratır mı? Hesaba ilk girdiğimde açıktı ve bir adamın yayınına katıldım fakat zaman aşımına uğradı sıkıntı olur mu
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #2 Bir adamın yayınına mı katıldın? Yani random hesap gibi bir şey mi satın aldın? Yok sorun olmaz, ama sende yapma ve remote play'i kapalı tut.
Bir adamın yayınına mı katıldın? Yani random hesap gibi bir şey mi satın aldın? Yok sorun olmaz, ama sende yapma ve remote play'i kapalı tut.
Erpol Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1.212 Çözümler 9 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri Asus ROG G751JT Gaming Laptop Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Teknisyen 24 Ocak 2024 #3 Remote play,Steam Link kullanabilmek için gerekli diye biliyorum.
GainEager Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 681 Çözümler 1 Yer Fox River 24 Ocak 2024 #4 cumali_032 dedi: Bir adamın yayınına mı katıldın? Yani random hesap gibi bir şey mi satın aldın? Yok sorun olmaz, ama sende yapma ve remote play'i kapalı tut. Genişletmek için tıkla... Random hesap gibi bir şey, Hangi oyunu istiyorsan ucuza hesabı alıyorsun hesapta olan oyunu çevrimdışı modda hesapta en az 4-5 kişiyle beraber oynuyorsunuz. Daha öncede alıyordum fakat remote play açık değildi
cumali_032 dedi: Bir adamın yayınına mı katıldın? Yani random hesap gibi bir şey mi satın aldın? Yok sorun olmaz, ama sende yapma ve remote play'i kapalı tut. Genişletmek için tıkla... Random hesap gibi bir şey, Hangi oyunu istiyorsan ucuza hesabı alıyorsun hesapta olan oyunu çevrimdışı modda hesapta en az 4-5 kişiyle beraber oynuyorsunuz. Daha öncede alıyordum fakat remote play açık değildi