Emirhan TÜRK Picopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2020 #111 Alışveriş yaptım, hızlı bir şekilde hallettik, güvenebilirsiniz.
DedeYita Hectopat Katılım 21 Ekim 2018 Mesajlar 986 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Antalya, İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2020 #112 2 arkadaş alışveriş yaptık. Tamamen güvenebilirsiniz.
MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 30 Kasım 2020 #113 DedeYita dedi: 2 arkadaş alışveriş yaptık. Tamamen güvenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Emirhan TÜRK dedi: Alışveriş yaptım, hızlı bir şekilde hallettik, güvenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür eder, iyi oyunlar dilerim.
DedeYita dedi: 2 arkadaş alışveriş yaptık. Tamamen güvenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Emirhan TÜRK dedi: Alışveriş yaptım, hızlı bir şekilde hallettik, güvenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür eder, iyi oyunlar dilerim.
ANON1M Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 3.123 Çözümler 12 30 Kasım 2020 #114 Ben de alışveriş yaptım. Çok teşekkür ederim, çok memnun kaldım. Güvenilirdir, gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz
Ben de alışveriş yaptım. Çok teşekkür ederim, çok memnun kaldım. Güvenilirdir, gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz
MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 30 Kasım 2020 #115 ANON1M dedi: Bende alışveriş yaptım çok teşekkür ederim çok memnun kaldım güvenilirdir gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Sana da teşekkür eder, keyifli oyunlar dilerim dostum.
ANON1M dedi: Bende alışveriş yaptım çok teşekkür ederim çok memnun kaldım güvenilirdir gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Sana da teşekkür eder, keyifli oyunlar dilerim dostum.
Emirhan TÜRK Picopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2020 #116 MESs¹¹ dedi: Sana da teşekkür eder, keyifli oyunlar dilerim dostum. Genişletmek için tıkla... Hesabı aldık fakat lisans hatası veriyor, maalesef 10'dan fazla cihazda açılı olduğu için mi kurulmuyor? Yardımcı olur musunuz?
MESs¹¹ dedi: Sana da teşekkür eder, keyifli oyunlar dilerim dostum. Genişletmek için tıkla... Hesabı aldık fakat lisans hatası veriyor, maalesef 10'dan fazla cihazda açılı olduğu için mi kurulmuyor? Yardımcı olur musunuz?
ztKK99 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 914 Makaleler 2 Çözümler 3 30 Kasım 2020 #117 Size Discord'dan mesaj ve arkadaşlık attım, geri dönüş yaparsanız almaya talibim.
Emirhan TÜRK Picopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2020 #118 ztKK99 dedi: Size Discord'dan mesaj ve arkadaşlık attım, geri dönüş yaparsanız almaya talibim. Genişletmek için tıkla... Şimdilik verdiği hesap girmiyor hocam, umarım arkadaş sorunu çözer veya iade yapar.
ztKK99 dedi: Size Discord'dan mesaj ve arkadaşlık attım, geri dönüş yaparsanız almaya talibim. Genişletmek için tıkla... Şimdilik verdiği hesap girmiyor hocam, umarım arkadaş sorunu çözer veya iade yapar.
MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 1 Aralık 2020 #119 Emirhan TÜRK dedi: Şimdilik verdiği hesap girmiyor hocam, umarım arkadaş sorunu çözer veya iade yapar. Genişletmek için tıkla... Merhaba. Küçük bir aksaklık olmuş. Düzelttik. Online olduğunuz an işlem halledilecek. Herhangi bir sorun yok. Küçük bir şey. Kötü düşünmeyin hemen. ztKK99 dedi: Size Discord'dan mesaj ve arkadaşlık attım, geri dönüş yaparsanız almaya talibim. Genişletmek için tıkla... Görüşme sağlandı.
Emirhan TÜRK dedi: Şimdilik verdiği hesap girmiyor hocam, umarım arkadaş sorunu çözer veya iade yapar. Genişletmek için tıkla... Merhaba. Küçük bir aksaklık olmuş. Düzelttik. Online olduğunuz an işlem halledilecek. Herhangi bir sorun yok. Küçük bir şey. Kötü düşünmeyin hemen. ztKK99 dedi: Size Discord'dan mesaj ve arkadaşlık attım, geri dönüş yaparsanız almaya talibim. Genişletmek için tıkla... Görüşme sağlandı.
ztKK99 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 914 Makaleler 2 Çözümler 3 1 Aralık 2020 #120 Alışverişimizi hızlı bir şekilde yaptık. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.