Xcylde Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.872 Çözümler 7 15 Mart 2021 #281 MESs¹¹ dedi: Oyun gift ise 10tl ye alacağım oyun yok maalesef. Ama ona yakın fiyata düşen oyunlar oluyor indirim zamanı. O zaman görüşebiliriz isterseniz. Genişletmek için tıkla... Aslında oyunu alıp iade edin.Steam bakiyesi olarak gelir. Hocam ben anlamadım neden bizim cihazımıza bağlanıyorsunuz?
MESs¹¹ dedi: Oyun gift ise 10tl ye alacağım oyun yok maalesef. Ama ona yakın fiyata düşen oyunlar oluyor indirim zamanı. O zaman görüşebiliriz isterseniz. Genişletmek için tıkla... Aslında oyunu alıp iade edin.Steam bakiyesi olarak gelir. Hocam ben anlamadım neden bizim cihazımıza bağlanıyorsunuz?
MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 15 Mart 2021 #282 Xcylde dedi: Aslında oyunu alıp iade edin. Steam bakiyesi olarak gelir. Genişletmek için tıkla... Şu an gift alıyorum sıkıntı yok. Xcylde dedi: Hocam ben anlamadım neden bizim cihazımıza bağlanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... E Microsoft Store'a giriş yapacağım?
Xcylde dedi: Aslında oyunu alıp iade edin. Steam bakiyesi olarak gelir. Genişletmek için tıkla... Şu an gift alıyorum sıkıntı yok. Xcylde dedi: Hocam ben anlamadım neden bizim cihazımıza bağlanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... E Microsoft Store'a giriş yapacağım?
Xcylde Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.872 Çözümler 7 15 Mart 2021 #283 MESs¹¹ dedi: , E Microsoft Store'a giriş yapacağım? Genişletmek için tıkla... Neden siz yapıyorsunuz? Bize verin biz girelim.
MESs¹¹ dedi: , E Microsoft Store'a giriş yapacağım? Genişletmek için tıkla... Neden siz yapıyorsunuz? Bize verin biz girelim.
MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 15 Mart 2021 #284 Xcylde dedi: Neden siz yapıyorsunuz? Bize verin biz girelim. Genişletmek için tıkla... Sorun bu zaten. İlk böyleydi sonra millet arkadaşlarına falan dağıtıyor. Hem hak hem sıkıntı çıkarıyor. Keyfimden girmiyorum yani.
Xcylde dedi: Neden siz yapıyorsunuz? Bize verin biz girelim. Genişletmek için tıkla... Sorun bu zaten. İlk böyleydi sonra millet arkadaşlarına falan dağıtıyor. Hem hak hem sıkıntı çıkarıyor. Keyfimden girmiyorum yani.
Xcylde Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.872 Çözümler 7 15 Mart 2021 #285 MESs¹¹ dedi: E Microsoft Store'a giriş yapacağım? Genişletmek için tıkla... Hocam peki siz şifreyi girerken adam şifreyi görecek.
MESs¹¹ dedi: E Microsoft Store'a giriş yapacağım? Genişletmek için tıkla... Hocam peki siz şifreyi girerken adam şifreyi görecek.
MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 15 Mart 2021 #286 Xcylde dedi: Hocam peki siz şifreyi girerken adam şifreyi görecek. Genişletmek için tıkla... ? Öyle bir şey olsa zaten başka bir çözüm bulurduk aga merak etmeyin. Her şey olması gerektiği gibi. Kafana takma.
Xcylde dedi: Hocam peki siz şifreyi girerken adam şifreyi görecek. Genişletmek için tıkla... ? Öyle bir şey olsa zaten başka bir çözüm bulurduk aga merak etmeyin. Her şey olması gerektiği gibi. Kafana takma.
Xcylde Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.872 Çözümler 7 15 Mart 2021 #287 MESs¹¹ dedi: Öyle bir şey olsa zaten başka bir çözüm bulurduk aga merak etmeyin. her şey olması gerektiği gibi. Kafana takma. Eki Görüntüle 923427 Genişletmek için tıkla... Alabilirim belki yakında. Kardeşim için.
MESs¹¹ dedi: Öyle bir şey olsa zaten başka bir çözüm bulurduk aga merak etmeyin. her şey olması gerektiği gibi. Kafana takma. Eki Görüntüle 923427 Genişletmek için tıkla... Alabilirim belki yakında. Kardeşim için.
MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 21 Mart 2021 #288 Xcylde dedi: Alabilirim belki yakında. Kardeşim için. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Görüşmek üzere o zaman.
Xcylde dedi: Alabilirim belki yakında. Kardeşim için. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Görüşmek üzere o zaman.
LastPlayer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 2.312 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer VSCode 21 Mart 2021 #289 4 aylık satın alım yapıldı. Güvenilir.
MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 21 Mart 2021 #290 LastPlayer dedi: 4 aylık satın alım yapıldı. Güvenilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür eder, iyi oyunlar dilerim.
LastPlayer dedi: 4 aylık satın alım yapıldı. Güvenilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür eder, iyi oyunlar dilerim.