Kapalı Ortak Forza Horizon 4 (Ultimate Edition) Hesabı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kıyasladığımı mı söyledim? Başka adamlar alırken bunları bile bile alsın diye yazdım, sorunumu yazdım.

Kendi gözüyle indiremediğimi gördü ve 10TL lafını yapmam diyor.

Kıyasladığımı mı söyledim? Başka adamlar alırken
Hayır fakat o manaya geliyor. Gizli özne. Steam'de indirip oynayabiliyorum diyorsun.
bunları bile bile alsın diye yazdım, sorunumu yazdım.
Ana yazıyı okusalar yeter. Kendileri oyun indirebiliyorsa sorun yoktur.
Kendi gözüyle indiremediğimi gördü ve 10TL lafını yapmam diyor.
Evet. Kendi hesabımda inmedi sonra gittik çıkış yaptık ve senin hesabına girdik ve bil bakalım ne oldu? Senin hesabında da bir şey inmiyor. Yani ne yapmam gerek? Eğer senin hesabında inseydi herhangi bir şey, iadeni yapacaktım. Sorunun benlik değil ve kusura bakma ama bunun için gidip de adama parasını hiç kimse geri vermez. Kendi sorunlarınız kendinizi ilgilendirir. İyi günler tekrardan. Dediğim gibi sorununuzu çözerseniz kapı açık. Algı yaratmanıza gerek yok burada. Her şey olması gerektiği gibi.

O zaman neden 10TL benim için bir şey değil diyorsunuz? Olmasa zaten iade yaparsınız. Oyunu oynayamamışım bir şey yapamamışım. İade veremem deyin geçin yani 10TL bir şey olmasa iade ederdiniz.

Güvenli bir alışveriş oldu, güvenilir biri memnunum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…