Ortak hesap ile CS:GO oynama sonrası VAC ban yenir mi?

Bak hile iyi bir şey değil üstüne satın almışsın ve de VAC yer miyiz diye soruyorsun açık konuşayım çok uzun süreler boyunca hile kullanmışlığım var benden sana tavsiye bırak aimini çalıştır bir kağıt al ve onları şu soruları yaz sonrada cevapla!
1.Bunu neden ve ne için kullanıyorum.
2.Başka insanlara ne gibi etkileri oluyor.
3.Bunu ne zamana kadar devam edeceğim.

Hesapta aktif etmesi yeterli. Skinleri başka hesaba aktarmanızı tavsiye ederim. 6 ay sonra bu hesap ban yememiş deyip geri atmayınız çok büyük risk almış olursunuz.

Bazı hileler oyuna girmeden önce VAC'ı devre dışı bırakıyor.

Maalesef VAC Bypass diye bir şey yok. Olsaydı bile ''VAC oyun oturumunuzu doğrulayamadı.'' gibi hatalara sebep olurdu, oyuna girilmezdi. VAC'i devre dışı bırakan hileler iddiası tamamen palavradan ibaret.

Skinleri hemen kurtarmanızı öneririm ben de çünkü VAC bu eninde sonunda bulucak sizi de.

Maalesef VAC Bypass diye bir şey yok. Olsaydı bile ''VAC oyun oturumunuzu doğrulayamadı.'' gibi hatalara sebep olurdu, oyuna girilmezdi. VAC'i devre dışı bırakan hileler iddiası tamamen palavradan ibaret.
Denedim oradan biliyorum. O kadar report yedim bir şey olmadı. Bıraktım sonra ama.

Denedim oradan biliyorum. O kadar report yedim bir şey olmadı. Bıraktım sonra ama.

VAC Bypass değil de kullanılan hilenin kalitesine göre değişir. Steam'de bir tanıdığım çok meşhur bir yabancı hileden kullanıyordu, hilenin ismini vermeyeyim. 1-1.5 yıl boyunca kullanmış meğerse, bana da hiç çaktırmadı. Yasaklama aldığı zaman itiraf etti uzun süre kullandığını.

VAC Bypass yoktur ama hile yazılımının kalitesine göre VAC yasaklaması alma süresi uzar sadece.

Bir daha kimseyle ortak hesap kullanmayın hocam önerilen bir şey değil. Sorunuza gelecek olursa arkadaşınıza çok güzel iltifatlar edebilirdim ama forumun kuralları ne yazık ki çok katı...

Maalesef VAC bypass diye bir şey yok. Olsaydı bile "VAC oyun oturumunuzu doğrulayamadı." gibi hatalara sebep olurdu, oyuna girilmezdi. VAC'i devre dışı bırakan hileler iddiası tamamen palavradan ibaret.

Hocam bir şey soracağım yanlış anlaşılmasın. Bu parayla satılan kaliteli hileler var. Ske***.**, aim***re gibi hilelerin hiç VAC yediğini görmedim. Bu hileyi kullananlardan ban yemeyen hile kullanıcıları var. Nasıl da ban yemiyor bunlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…