Format atsa bile bir şey değişmez, hesap hareketleri VAC tarafından işlendiği için kullanılan hile VAC tarafından tanındığı an hesap yasaklama alır. Hile yazılımının kalitesine göre de değişir yasaklama alma süresi.
Oyun dosyalarını değiştirip değiştirmemesi en önemli etkenlerden biri değil. Ona bakılırsa oyun dosyalarından bir haritanın adını DE_DUST olarak değiştirip DUST haritasının başarımlarını kazanabilirsiniz ve yasaklama sebebi değildir. CS:GO'da DLL veya exe dosyalarını kurcalamadığınız sürece sorun olmaz.
''Kullandığını söylüyor.''
Bilemiyorum, benim gördüğüm hile kullanan kişiler hilesi ne kadar kaliteli olursa olsun en fazla 1-1.5 yıl dayandığını gözlemledim. Nedense hile kullanıcılarında ''Uzun süredir hile kullandım ve hiç yasaklama almadım daha.'' kompleksi var. Neden uzun süre yasaklama almadan hileyle oynadıklarını kanıtlamaya çalışıyorlar, onu da anlamıyorum. Ki hileciler için hesap sorun olmuyor genelde, yasaklama aldıkları an hemen yeni hesap açıp devam ediyorlar zaten.
Uzun lafın kısası, hesabınız tehlikede. İki seçenek var. Ya ne zaman VAC yasaklaması alacağınızı bilmeden diken üstünde oynamaya devam edersiniz, ya da yeni Steam hesabı oluşturursunuz. Karar sizin.