Steam Ortak hesap kullanılan bilgisayar başka biri tarafından kontrol edildi

sabaholmadan

Decapat
Daha fazla  
Ortak Steam ve Epic Games hesapları kullandığım birileri var, arkada uygulamalar açıktı. Video izliyorum bir baktım birisi bilgisayarı kontrol etmeye başladı. Hemen laptop tuşundan kapattım PC'yi, sizce RAT mı yoksa Steam'den vs. bağlanma imkanları var mı?

Steam'den bağlanabileceklerini sanmıyorum.

Yakın zamanda bir şey indirdin mi bilgisayarına?

Hocam oyun oynamıyorsan bağlanma imkanları yok sadece o kişinin hesaba girdiğini gösterir mesela (bilmem ne kişisi hesaba giriş yaptı) gibi gibi.

Ortak Steam ve Epic Games hesapları kullandığım birileri var, arkada uygulamalar açıktı. Video izliyorum bir baktım birisi bilgisayarı kontrol etmeye başladı. Hemen laptop tuşundan kapattım PC'yi, sizce RAT mı yoksa Steam'den vs. bağlanma imkanları var mı?
Remote Play sayesinde yapıyorlar bunu. Steam ayarları açıp remote playi devre dışı bırakın. Sorun düzelir.

Hesabı çevrimdışına çekin sorun düzelicektir bu yüzden hesabı satarken ilanda "hesabı çevrimdışına çekin" diye uyarıyorlar.

bendede oldu galiba şuan hesapdan çıktım virus taramasuda yapılıyor bişey olmaz demi çok çekiniyorum bişey olacak diye

Technopat Haberler

Geri
Yukarı