Steam Ortak hesap virüs bulaştırır mı?

Yusuf7654321

Hectopat
Daha fazla  
Steam ortak hesap almayı düşünüyorum eski oyunları oynamak için ama kafamda bir soru işareti kaldı, bu Steam ortak hesabını satan kişiler kütüphaneye korsan oyun ekliyorsa ve hesabı birden fazla kişiye satıyorsa bu virüs içerebilir mi?

Steam ortak hesap almayı düşünüyorum eski oyunları oynamak için ama kafamda bir soru işareti kaldı, bu Steam ortak hesabını satan kişiler kütüphaneye korsan oyun ekliyorsa ve hesabı birden fazla kişiye satıyorsa bu virüs içerebilir mi?
Korsan oyun eklemek denilen şey aslında şu:
Bilgisayarınızda herhangi bir programı steame ekliyorsunuz ve steam sadece o programın başlatılmasını sağlıyor. Yani hesaba girdiğinizde sizin bilgisayarınızdan o eklenen program gözükmez. İçiniz rahat olsun.
Ortak hesaplarda ise hesapların patlama olasılığının yüksek olduğunu unutmayın. Bir sabah uyanmışsınız ki hesabın bütün bilgileri değişmiş..

Korsan oyundan kastın oyunun EXE'sini kütüphaneye eklemekse o sadece dosyalar kendi bilgisayarındaysa çalışır yani yerel oyun ekliyorsun aslında. O yüzden problem yok.

Korsan oyunları kütüphanene ekleyebiliyorsun kendi depolama alanından.
O sadece sende gözükür ve bir anlamı yok zaten sadece Steam üzerinden başlatabiliyosun ne başarım veriyor ne de saat işliyor. Ortak hesap almayın bende zamanında bunların satıldığı sitede satıcıydım o hesapları toptan olarak 5lira gibi fiyatlara alıyorlar ne garantisi ne güvence almayın yani.

Korsan oyun eklemek denilen şey aslında şu:
Bilgisayarınızda herhangi bir programı Steam'e ekliyorsunuz ve Steam sadece o programın başlatılmasını sağlıyor. Yani hesaba girdiğinizde sizin bilgisayarınızdan o eklenen program gözükmez. İçiniz rahat olsun.
Ortak hesaplarda ise hesapların patlama olasılığının yüksek olduğunu unutmayın. Bir sabah uyanmışsınız ki hesabın bütün bilgileri değişmiş.

Şu ihtimalde var mı satıcı internet üzerinden oyunu korsan indirip Steam hesabına eklese ve bu hesabı satması gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı