Ortak hesap VPN kullanmak

JJJadennN

Femtopat
Öncelikle hayırlı akşamlar Technopat ailesi. Size bir sorum olacak.
Evimde güvenli internet kullanıyorum. Ancak güvenli internet olunca Ubisoft play gibi uygulamalar hata veriyor. Güvenli interneti de kaldırmak istemediğimden bir VPN kullanmak istiyorum ancak merak ettiğim bir konu var.
Gittigidiyor gibi sitelerde 20-30 TL bandında 1-2 yıllık account (ortak hesap) olarak satılan VPN'ler güvenilir midir? Sonuçta o hesapları birden fazla kişi kullanıyor eğer aynı hesaba girdiğimiz başka kişi yasal olmayan bir suç işlerse ben de aynı hesabı kullanıyorum diye bela beni bulur mu? Şimdiden çok teşekkür ederim cevaplarınız için.

Son düzenleyen: Moderatör:
VPN zaten mantıken erişimizin şifrelenerek başka bir sunucuya gönderilip o sunucu üzerinden erişime kapalı sitelere girmeniz demektir. Burada önemli olan İsviçre gibi ülkelerde log tutmayan VPN hizmeti almanız. Ben aylık 20 TL'ye alıyorum ve hız çok iyi. Modemde kullanıyorum ve tüm cihazlar VPN üzerinden bağlanıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı