Steam Ortak Hesaplar güvenilir mi?

Nekk

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, az önce ortak hesap aldım ancak, içime kurt düştü bir sıkıntı çıkar mı? IP adresime erişme gibi vs.

Merhaba arkadaşlar, az önce ortak hesap aldım ancak, içime kurt düştü bir sıkıntı çıkar mı? IP adresime erişme gibi vs.

IP adresini öğrenselerde bir şey yapamazlar endişelenme satın aldığın site zaten IP adresini biliyor.

Satıcıya bağlı güvenilir biriyse bir şey olmaz.IP adresinize ise başka biri ulaşamaz zaten IP adresi üzerinden hacklemek kolay değil,bilen bir kişide steam hesabı ile uğraşmaz farklı işler yapar

Satıcıya bağlı güvenilir biriyse bir şey olmaz.IP adresinize ise başka biri ulaşamaz zaten IP adresi üzerinden hacklemek kolay değil,bilen bir kişide steam hesabı ile uğraşmaz farklı işler yap
IP adresini öğrenselerde bir şey yapamazlar endişelenme satın aldığın site zaten IP adresini biliyor.
satıcı güvenilir site üzerinde 70 bine yakın başarılı işlemi var, ürün yorumlarıda iyi ama, biraz saçma olcak ama ortak hesaba girdiğimden ötürü hesaptaki diğer insanlar benim bilgilerimi göremez değil mi? google hesabımın şifresi vs diğer oyunların mailiydi vs?

Benim bir arkadaşım Steam hesabı almıştı bir oyun için baktı bilgisayar kendi kendine hareket ediyor imleci falan diğer hesaptaki kişi ile tanıştılar çok değişik birşey anlamadım bende.

Benim bir arkadaşım Steam hesabı almıştı bir oyun için baktı bilgisayar kendi kendine hareket ediyor imleci falan diğer hesaptaki kişi ile tanıştılar çok değişik birşey anlamadım bende.
o sanırsam remote play benim de pek bilgim yok ama, kullandığın hesabı offline a alman gerekiyo diye duymuştum

Hayır hesaptaki diğer kişiler göremez sadece hesabın sahibinin mailine hesaba giriş yaptığın için IP adresin ile mail yollanır İP adresi ile bir şey yapamaz korkacak bir şey yok zaten satıcı da güvenilirmiş

Tamamdır teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…