Steam Ortak hesapta tek kişinin süresi nasıl gözükür?

mali22

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşımla aynı hesabı kullanıyoruz oyunu oynarken hem benim hem onun oynama süresi çıkıyor. Sadece benimkini nasıl görebilirim?

Eğer iki kişi aynı hesapta oynuyorsa, her birinizin oynama süresini ayırt etmek zor olabilir. Kendi oyun sürenizi doğru bir şekilde görmek için ayrı hesaplar kullanmanız daha iyi olabilir.

Arkadaşımla aynı hesabı kullanıyoruz oyunu oynarken hem benim hem onun oynama süresi çıkıyor. Sadece benimkini nasıl görebilirim?

Hocam eğer oyun aile kütüphanesini kapsıyorsa onunla paylaşırsınız bu sayede ayrı bir şekilde görebilirsiniz.

Tek hesapta oynama süresini ayrı olarak görme yolun yok ama oyunu aile paylaşımından arkadaşının hesabıyla paylaşırsan süreler birbirine karışmaz hem de hesabın daha güvende olur.

Hocam eğer oyun aile kütüphanesini kapsıyorsa onunla paylaşırsınız bu sayede ayrı bir şekilde görebilirsiniz.

Eğer iki kişi aynı hesapta oynuyorsa, her birinizin oynama süresini ayırt etmek zor olabilir. Kendi oyun sürenizi doğru bir şekilde görmek için ayrı hesaplar kullanmanız daha iyi olabilir.

Zaten hepsini aile paylaşımında yaptık ama aile paylaşımı desteklemeyenleri sordum teşekkür ederim hepinize.

Progran vs. var mı peki.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı