Ortak internet kullanmayın!

Efe Kanca ÖZKAN

Hectopat
Yer
Balıkesir
Daha fazla  
Arkadaşlar tavsiyemdir. Kesinlikle ortak internet kullanmayın! Sizin ortak kullandığınız kullanıcı herhangi bir internet suçu işlerse başınız ağrıyabilir, size para verseler bile ortak internet kullanımından kaçının. Başkalarının hatası başkalarının sorumsuzluğu sizin başınızı ağrıtmasın. Düşünsenize ortak internet kullandığınız kişi internet dolandırıcılığı yapıyor internetten hırsızlık yapıyor ve hayırlı olsun başınız dertte ayrıca ve ayrıca sizden internet şifresi isteyen insanlara açıkça bunu söyleme hakkına sahipsiniz: Hayır internet şifremi güvenlik nedenleri ile kimseyle paylaşmıyorum.
"Ortak internet kullanmak sigortasız araç kullanmaya benzer"

Arkadaşlar tavsiyemdir. Kesinlikle ortak internet kullanmayın! Sizin ortak kullandığınız kullanıcı herhangi bir internet suçu işlerse başınız ağrıyabilir, size para verseler bile ortak internet kullanımından kaçının. Başkalarının hatası başkalarının sorumsuzluğu sizin başınızı ağrıtmasın. Düşünsenize ortak internet kullandığınız kişi internet dolandırıcılığı yapıyor internetten hırsızlık yapıyor ve hayırlı olsun başınız dertte ayrıca ve ayrıca sizden internet şifresi isteyen insanlara açıkça bunu söyleme hakkına sahipsiniz: Hayır internet şifremi güvenlik nedenleri ile kimseyle paylaşmıyorum.
"Ortak internet kullanmak sigortasız araç kullanmaya benzer"
Kesinlikle katılıyorum bu konuda veri hırsızı arkadaşlarımızın kullandığı birçok taktik var. Tüm bağlantıyı dinleyip https kullanan siteleri engelleyerek sadece http kullanmaya zorluyorlar ve paketi kendi bilgisayarlarına ulaşınca iletiyorlar. Çok havalı şeyler fakat bu bir suç olduğundan biraz sıkıntı.

Hocam siz hangi durumu yaşadınız merak ettim.
Durum yaşamadım daha demin bir komşumun internet arızası ile ilgilendim. Ortak internet kullandıkları için çocukları onlara internet hızını kısıtlamış az daha tartışma çıkacaktı zor sakinleştirdim.

Bilişim suçları gibi işlerle uğraşan ekipler de salaktı değil mi? 😂 Sen interneti paylaş, paylaştığın kişi de ne halt yerse yesin, ekipler her türlü yapan kişiyi bulur, analiz eder, çözümler. Kısacası korkulacak bir durum yok.

Korkulacak bir durum var ortak kullandığınız kişi suçu işler yakalanır yakalandıktan sonra o internet üzerinden kullanım yapan herkesin başı ağrır.

Korkulacak bir durum var ortak kullandığınız kişi suçu işler yakalanır yakalandıktan sonra o internet üzerinden kullanım yapan herkesin başı ağrır.
Kanunlar da yasalar da böyle işlemiyor. Direkt olarak sonuca bakarlar. Seni de, yapan kişiyi de incelerler analiz ederler, hareketlere bakarlar. Sen hiçbir şey yapmayacaksın, ama komşun yapıyor? Baş ağrısı olarak sadece ifade verirsiniz, cezalandırılmazsınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı