3 379401 Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.895 Makaleler 2 Çözümler 8 24 Aralık 2020 #11 Komşunuzun izni varsa kullanın. Alteargame dedi: Evet izni var. Genişletmek için tıkla... O zaman hiç bir şey olmaz. Kullanabilirsiniz. Ancak suç işlerseniz komşunuzun başı belaya girer.
Komşunuzun izni varsa kullanın. Alteargame dedi: Evet izni var. Genişletmek için tıkla... O zaman hiç bir şey olmaz. Kullanabilirsiniz. Ancak suç işlerseniz komşunuzun başı belaya girer.
EKAloji Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 2.423 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Aralık 2020 #12 PhrasalVerb dedi: Teknik açıdan tam olarak yasal değil ama kimse kapınıza bunun için gelmez. Ama o internet ile yasa dışı bir şey yapılsa komşunun başı belaya girer. Genişletmek için tıkla... Aslında gelir, gelenler var.
PhrasalVerb dedi: Teknik açıdan tam olarak yasal değil ama kimse kapınıza bunun için gelmez. Ama o internet ile yasa dışı bir şey yapılsa komşunun başı belaya girer. Genişletmek için tıkla... Aslında gelir, gelenler var.
Unaxpre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 2.657 Makaleler 14 Çözümler 25 Yer İstanbul 24 Aralık 2020 #13 Kullanın bir şey olmaz.
Ş Şahin Şanlı Hectopat Katılım 8 Haziran 2017 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #14 Alteargame dedi: Merhaba bulunduğum yerde port sorunu var. İnternet bağlatamıyorum ve komşum ile ortak internet kullanacağız. Bazı kişiler yasak olduğunu söylüyor. Bu doğru mu? 10 bin TL'ye kadar para cezası varmış. Genişletmek için tıkla... Tabii ki yasaktır ama çevremde bundan dolayı ceza alanı görmedim. Aranızda anlaşırsanız sorun olmaz bence.
Alteargame dedi: Merhaba bulunduğum yerde port sorunu var. İnternet bağlatamıyorum ve komşum ile ortak internet kullanacağız. Bazı kişiler yasak olduğunu söylüyor. Bu doğru mu? 10 bin TL'ye kadar para cezası varmış. Genişletmek için tıkla... Tabii ki yasaktır ama çevremde bundan dolayı ceza alanı görmedim. Aranızda anlaşırsanız sorun olmaz bence.
C cumalicbr Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 1.058 Çözümler 1 24 Aralık 2020 #15 Çok fazla kişiyle internete bağlanılmayacaksa kablosuz olarak komşuyla interneti kullanabilirsiniz.