Merhaba, bir çekilişe katılmıştım. Çekilişte Last of Us veriliyordu. Çekilişi kazandım ve ortak kullanım Steam hesabı verdiler, çevrimdışı da oynayınca sorun olmayacağını söylediler. Bunu kullanmada sakinca var mıdır?
Merhaba, bir çekilişe katılmıştım. Çekilişte Last of Us veriliyordu. Çekilişi kazandım ve ortak kullanım Steam hesabı verdiler, çevrimdışı da oynayınca sorun olmayacağını söylediler. Bunu kullanmada sakinca var mıdır?
Steam Remote Play'i kapatın. Aksi takdirde PC'ye bağlanmadan bile Chrome üzerinden yüklü oyunları silebiliyorlar. Sol üstten Steam yazısına tıklayıp çevrim dışı ol derseniz bir şey olmaz. Oyunu indirdikten sonra bunu yapıp oynayabilirsiniz. Bu tarz hesapları bazı sitelerde 20-40TL civarına satıyorlar.
Bazıları çalıntı olmuyor bazıları hesap açıp hesaba oyunu alıp hesabı kilitleyip birden fazla kişiye satıyor uzun süre kullandırtıyor ardından hesabı satıp parasını alıyor.