Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.183 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #1 Elimde 10 lira Steam cüzdan kodu var. Pek bir şey almayı düşünmüyorum bu yüzden ortak hesap almayı düşünüyorum. Teklifleri değerlendireceğim. Sürprizbozan: Elimde olan oyunlar Xbox Game Pass, RDR2, CP2077, Detroit, Beyond Two Souls, Resident Evil 2-3 Remake, AC Valhalla, Control Ultimate Edition, Bannerlord, Death Stranding. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Nisan 2021
Elimde 10 lira Steam cüzdan kodu var. Pek bir şey almayı düşünmüyorum bu yüzden ortak hesap almayı düşünüyorum. Teklifleri değerlendireceğim. Sürprizbozan: Elimde olan oyunlar Xbox Game Pass, RDR2, CP2077, Detroit, Beyond Two Souls, Resident Evil 2-3 Remake, AC Valhalla, Control Ultimate Edition, Bannerlord, Death Stranding.
M mRekt Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 613 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #2 Nemai dedi: Elimde 10 lira Steam cüzdan kodu var. Pek bir şey almayı düşünmüyorum bu yüzden ortak hesap almayı düşünüyorum. Teklifleri değerlendireceğim. Sürprizbozan: Elimde olan oyunlar Xbox Game Pass, RDR2, CP2077, Detroit, beyond Two Souls, Resident Evil 2-3 remake, AC Valhalla, Control Ultimate Edition, Bannerlord, Death Stranding. Genişletmek için tıkla... FIFA 21 olur mu ya da Witcher 3 ilgilenirseniz. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mayıs 2021
Nemai dedi: Elimde 10 lira Steam cüzdan kodu var. Pek bir şey almayı düşünmüyorum bu yüzden ortak hesap almayı düşünüyorum. Teklifleri değerlendireceğim. Sürprizbozan: Elimde olan oyunlar Xbox Game Pass, RDR2, CP2077, Detroit, beyond Two Souls, Resident Evil 2-3 remake, AC Valhalla, Control Ultimate Edition, Bannerlord, Death Stranding. Genişletmek için tıkla... FIFA 21 olur mu ya da Witcher 3 ilgilenirseniz.
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.183 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #3 mRekt dedi: FIFA 21 olur mu ya da Witcher 3 ilgilenirseniz. Genişletmek için tıkla... Türü sevmiyorum hocam. Teşekkürler yine de.
mRekt dedi: FIFA 21 olur mu ya da Witcher 3 ilgilenirseniz. Genişletmek için tıkla... Türü sevmiyorum hocam. Teşekkürler yine de.
pc & laptop Kilopat Katılım 25 Mayıs 2016 Mesajlar 612 30 Nisan 2021 #4 Elimde rdr2,cyberpunk 2077 var ikisini verebilirim.İlgilenir misin? Edit:Süprizbozanı okumamışım.
M mRekt Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 613 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #5 Nemai dedi: Türü sevmiyorum hocam. Teşekkürler yine de. Genişletmek için tıkla... 4 aylık EA Play'de var. Origin'de.
Nemai dedi: Türü sevmiyorum hocam. Teşekkürler yine de. Genişletmek için tıkla... 4 aylık EA Play'de var. Origin'de.
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.183 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #6 mRekt dedi: 4 aylık EA Play'de var. Origin'de. Genişletmek için tıkla... Origin genelde indirme konusunda sorun çıkarttığı için çok sıcak bakmıyorum Origin tarafına. Kaldı ki Game Pass'te de var zaten EA Play.
mRekt dedi: 4 aylık EA Play'de var. Origin'de. Genişletmek için tıkla... Origin genelde indirme konusunda sorun çıkarttığı için çok sıcak bakmıyorum Origin tarafına. Kaldı ki Game Pass'te de var zaten EA Play.
M mRekt Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 613 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #7 Nemai dedi: Origin genelde indirme konusunda sorun çıkarttığı için çok sıcak bakmıyorum Origin tarafına. Kaldı ki Game Pass'te de var zaten EA Play. Genişletmek için tıkla... Hocam bir arkadaş bana DC'den ulaştı sizin onu eklemenizi istedi Discord'u: KıvanÇ#0108
Nemai dedi: Origin genelde indirme konusunda sorun çıkarttığı için çok sıcak bakmıyorum Origin tarafına. Kaldı ki Game Pass'te de var zaten EA Play. Genişletmek için tıkla... Hocam bir arkadaş bana DC'den ulaştı sizin onu eklemenizi istedi Discord'u: KıvanÇ#0108
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.183 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #8 mRekt dedi: Hocam bir arkadaş bana DC'den ulaştı sizin onu eklemenizi istedi Discord'u: Kıvanç#0108 Genişletmek için tıkla... İsim yanlış diyor.
mRekt dedi: Hocam bir arkadaş bana DC'den ulaştı sizin onu eklemenizi istedi Discord'u: Kıvanç#0108 Genişletmek için tıkla... İsim yanlış diyor.
M mRekt Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 613 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #9 Nemai dedi: İsim yanlış diyor. Genişletmek için tıkla... KıvanÇ#0108.
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.183 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #10 mRekt dedi: KıvanÇ#0108. Genişletmek için tıkla... Yolladım. Hocam kabul etmiyor. Son düzenleme: 30 Nisan 2021