Hamzz Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 2.706 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer 20 W 34th St, New York, NY 10001 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #1 İtemSatış üzerinden hesap satışı yapıyorum. Almak isteyen olursa linkleri alta bırakıyorum. (İlanlar ileride çoğalacaktır.) Red Dead Redemption 2: Red Dead Redemption 2 | İtemsatış Devil May Cry 5+NieR:Auotama: Devil May Cry 5+Nier: Auotamata | İtemsatış Assassin's Creed Black Flag+Far Cry3+Far Cry5+Far Cry New Dawn: Assassin's Creed Black Flag+Far Cry3+Far Cry5 Ortak He | İtemsatış Tom Clancy's The Division+Assassin's Creed Black Flag: Tom Clacy's The Division+ Assasin's Creed Black Ortak | İtemsatış Cyberpunk 2077: Cyberpunk 2077 Ortak Hesap | İtemsatış Far Cry Primal: Far Cry Primal Ortak Hesap | İtemsatış Battlefield 4: Battlefield 4 Ortak Hesap | İtemsatış Days Gone: Days Gone | İtemsatış R6 Siege+Playerunknown's Battlegrounds R6 Siege+Playerunknown's Battlegrounds Ortak Hesap | İtemsatış Not: Hesaplarda sorun çıkarsa Discord veya İtemSatış üzerinden ulaşabilirsiniz. Discord: Kirito-Kun#0001 Son düzenleme: 20 Haziran 2021
İtemSatış üzerinden hesap satışı yapıyorum. Almak isteyen olursa linkleri alta bırakıyorum. (İlanlar ileride çoğalacaktır.) Red Dead Redemption 2: Red Dead Redemption 2 | İtemsatış Devil May Cry 5+NieR:Auotama: Devil May Cry 5+Nier: Auotamata | İtemsatış Assassin's Creed Black Flag+Far Cry3+Far Cry5+Far Cry New Dawn: Assassin's Creed Black Flag+Far Cry3+Far Cry5 Ortak He | İtemsatış Tom Clancy's The Division+Assassin's Creed Black Flag: Tom Clacy's The Division+ Assasin's Creed Black Ortak | İtemsatış Cyberpunk 2077: Cyberpunk 2077 Ortak Hesap | İtemsatış Far Cry Primal: Far Cry Primal Ortak Hesap | İtemsatış Battlefield 4: Battlefield 4 Ortak Hesap | İtemsatış Days Gone: Days Gone | İtemsatış R6 Siege+Playerunknown's Battlegrounds R6 Siege+Playerunknown's Battlegrounds Ortak Hesap | İtemsatış Not: Hesaplarda sorun çıkarsa Discord veya İtemSatış üzerinden ulaşabilirsiniz. Discord: Kirito-Kun#0001
uwu emrw kun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 1.289 Makaleler 4 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #2 Hamzz dedi: İtemSatış üzerinden hesap satışı yapıyorum. Almak isteyen olursa linkleri alta bırakıyorum. (İlanlar ileride çoğalacaktır.) Red Dead Redemption 2: Red Dead Redemption 2 | İtemsatış Devil May Cry 5+NieR:Auotama: Just Cause 3+R6 Siege+Devil May Cry 5+Nier: Auotama+Bi | İtemsatış Assassin's Creed Black Flag+Far Cry3+Far Cry5+Tom Clancy's Rainbow Six: Siege+Far Cry New Dawn: Assasins Creed Black Flag+FarCry3+FarCry5+Rainbow Six | İtemsatış Tom Clancy's The Division+Assassin's Creed Black Flag: Tom Clancy's The Division+Assasins Creed Black Flag | İtemsatış Cyberpunk 2077: Cyberpunk 2077 | İtemsatış Far Cry Primal: FarCry Primal | İtemsatış Battlefield 4: Battlefield 4 | İtemsatış Days Gone: Days Gone | İtemsatış R6 Siege+Playerunknown's Battlegrounds R6 Siege+Playerunknown's Battlegrounds Ortak Hesap | İtemsatış Not: Hesaplarda sorun çıkarsa Discord veya İtemSatış üzerinden ulaşabilirsiniz. Discord: Kirito_#8727 Genişletmek için tıkla... Sizin aldığınız hesaplar değil mi hocam? Çalıntı değiller umarım.
Hamzz dedi: İtemSatış üzerinden hesap satışı yapıyorum. Almak isteyen olursa linkleri alta bırakıyorum. (İlanlar ileride çoğalacaktır.) Red Dead Redemption 2: Red Dead Redemption 2 | İtemsatış Devil May Cry 5+NieR:Auotama: Just Cause 3+R6 Siege+Devil May Cry 5+Nier: Auotama+Bi | İtemsatış Assassin's Creed Black Flag+Far Cry3+Far Cry5+Tom Clancy's Rainbow Six: Siege+Far Cry New Dawn: Assasins Creed Black Flag+FarCry3+FarCry5+Rainbow Six | İtemsatış Tom Clancy's The Division+Assassin's Creed Black Flag: Tom Clancy's The Division+Assasins Creed Black Flag | İtemsatış Cyberpunk 2077: Cyberpunk 2077 | İtemsatış Far Cry Primal: FarCry Primal | İtemsatış Battlefield 4: Battlefield 4 | İtemsatış Days Gone: Days Gone | İtemsatış R6 Siege+Playerunknown's Battlegrounds R6 Siege+Playerunknown's Battlegrounds Ortak Hesap | İtemsatış Not: Hesaplarda sorun çıkarsa Discord veya İtemSatış üzerinden ulaşabilirsiniz. Discord: Kirito_#8727 Genişletmek için tıkla... Sizin aldığınız hesaplar değil mi hocam? Çalıntı değiller umarım.
Hamzz Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 2.706 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer 20 W 34th St, New York, NY 10001 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #3 uwu emrw kun dedi: Sizin aldığınız hesaplar değil mi hocam? Çalıntı değiller umarım. Genişletmek için tıkla... Çalıntı değiller hocam, güvenilir bir siteden ve satıcıdan alıp hesapları satışa koyuyorum.
uwu emrw kun dedi: Sizin aldığınız hesaplar değil mi hocam? Çalıntı değiller umarım. Genişletmek için tıkla... Çalıntı değiller hocam, güvenilir bir siteden ve satıcıdan alıp hesapları satışa koyuyorum.
Yusuf Serhan Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 441 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Haziran 2021 #4 hocam hesaplar süreli mi? Hesapların çalışmaması durumunda yeni hesaplar verecek misiniz?
Hamzz Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 2.706 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer 20 W 34th St, New York, NY 10001 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #5 Yusuf Serhan dedi: hocam hesaplar süreli mi? Hesapların çalışmaması durumunda yeni hesaplar verecek misiniz? Genişletmek için tıkla... Hesapların çalışmama durumu yoktur. Eğer öyle bir sorun olursa, elimde o hesaptan varsa veririm, yoksa para iadesi yapıyorum. Son düzenleme: 9 Haziran 2021
Yusuf Serhan dedi: hocam hesaplar süreli mi? Hesapların çalışmaması durumunda yeni hesaplar verecek misiniz? Genişletmek için tıkla... Hesapların çalışmama durumu yoktur. Eğer öyle bir sorun olursa, elimde o hesaptan varsa veririm, yoksa para iadesi yapıyorum.
slayerdutch Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 1.839 Makaleler 8 Çözümler 7 17 Haziran 2021 #6 Hocam Days Gone hesabı satılık mı? Alacağım da ondan diyorum.
Hamzz Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 2.706 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer 20 W 34th St, New York, NY 10001 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #7 slayerdutch dedi: Hocam Days Gone hesabı satılık mı? Alacağım da ondan diyorum. Genişletmek için tıkla... Evet satılık hocam.
slayerdutch dedi: Hocam Days Gone hesabı satılık mı? Alacağım da ondan diyorum. Genişletmek için tıkla... Evet satılık hocam.
slayerdutch Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 1.839 Makaleler 8 Çözümler 7 17 Haziran 2021 #8 Hamzz dedi: Evet satılık hocam. Genişletmek için tıkla... Tamam alıyorum Days Gone'ı
Hamzz Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 2.706 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer 20 W 34th St, New York, NY 10001 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #9 slayerdutch dedi: Tamam alıyorum Days Gone'ı Genişletmek için tıkla... Bekliyorum.
Hermitus Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 2.015 Makaleler 3 Çözümler 4 17 Haziran 2021 #10 Elinizde Sekiro var mı hocam?