E enzolak Femtopat Katılım 22 Şubat 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #1 Bir proje için Online olarak 11 kişi ortak Word kullanıyoruz fakat sayfa ekleme yerini bir türlü bulamıyorum. Sayfayı nereden ekleyebilirim? Çevrim dışı Word gibi ekle kısmını bulamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Kasım 2024
Bir proje için Online olarak 11 kişi ortak Word kullanıyoruz fakat sayfa ekleme yerini bir türlü bulamıyorum. Sayfayı nereden ekleyebilirim? Çevrim dışı Word gibi ekle kısmını bulamadım.
Çözüm Marlboro Touch 29 Kasım 2024 Doğru mu anladım emin değilim CTRL + ENTER klavye butonu kombinasyonlarını ardışık olarak uygulayarak yeni sayfaya geçiş yapabilirsiniz.
Doğru mu anladım emin değilim CTRL + ENTER klavye butonu kombinasyonlarını ardışık olarak uygulayarak yeni sayfaya geçiş yapabilirsiniz.
Marlboro Touch Kilopat Katılım 15 Aralık 2019 Mesajlar 576 Çözümler 27 29 Kasım 2024 #2 Doğru mu anladım emin değilim CTRL + ENTER klavye butonu kombinasyonlarını ardışık olarak uygulayarak yeni sayfaya geçiş yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Doğru mu anladım emin değilim CTRL + ENTER klavye butonu kombinasyonlarını ardışık olarak uygulayarak yeni sayfaya geçiş yapabilirsiniz.
KS KS E enzolak Femtopat Katılım 22 Şubat 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #3 Marlboro Touch dedi: Doğru mu anladım emin değilim CTRL + enter klavye butonu kombinasyonlarını ardışık olarak uygulayarak yeni sayfaya geçiş yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kendimi salak gibi hissediyorum bunu nasıl unuttum teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Marlboro Touch dedi: Doğru mu anladım emin değilim CTRL + enter klavye butonu kombinasyonlarını ardışık olarak uygulayarak yeni sayfaya geçiş yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kendimi salak gibi hissediyorum bunu nasıl unuttum teşekkür ederim.
Marlboro Touch Kilopat Katılım 15 Aralık 2019 Mesajlar 576 Çözümler 27 29 Kasım 2024 #4 Estağfurullah ne münasebet, benim yaptığım hataları bir bilseniz. Kolaylıklar diliyorum iyi geceler. =) Artı 0 Eksi
Estağfurullah ne münasebet, benim yaptığım hataları bir bilseniz. Kolaylıklar diliyorum iyi geceler. =)
KS KS E enzolak Femtopat Katılım 22 Şubat 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #5 Teşekkür ederim tekrardan iyi güler dilerim. Marlboro Touch dedi: Estağfurullah ne münasebet, benim yaptığım hataları bir bilseniz. Kolaylıklar diliyorum iyi geceler. =) Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Teşekkür ederim tekrardan iyi güler dilerim. Marlboro Touch dedi: Estağfurullah ne münasebet, benim yaptığım hataları bir bilseniz. Kolaylıklar diliyorum iyi geceler. =) Genişletmek için tıkla...