Ortalama 2. dönem düzeltilebilir mi?

Gohangoku06

Decapat
Daha fazla  
9. sınıf öğrencisiyim, Anadolu lisesine gidiyorum. Ortalamam 72,79. Bu biyolojiden 3 aldığıma hala inanmıyorum. Hoca yoktu, edebiyatçıya söyledim, 3 almış dedi. Ben hala inanmıyorum. Doldurdum kağıdı o kadar, 30-50 bekliyordum. Buna bir çözüm bulamaz mıyım? Hocam çok aksi birisi.
1736880635481.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözümden kastınız ne hocam çalışıp yapacaksınız diğer sınavı başka bir şey yok ki.

Peygamberimizin hayatı diye seçmeli ders mi var? Hangi peygamber herkesinki farklı oluyor bildiğim kadarıyla?

9. sınıf öğrencisiyim, Anadolu lisesine gidiyorum. Ortalamam 72, 79. bu biyolojiden 3 aldığıma hala inanmıyorum. Hoca yoktu, edebiyatçıya söyledim, 3 almış dedi. Ben hala inanmıyorum. Doldurdum kağıdı o kadar, 30-50 bekliyordum. Buna bir çözüm bulamaz mıyım? Hocam çok aksi birisi.
Eki Görüntüle 2397317

Kağıdını göstermiyor mu, göstermese bile müdür yarımcılarına gidip söyleyebilirsin ama bunun bir de hocanın sana takma durumu var ki başıma geldi sözlüleri sınav notumla aynı girmişti edebiyatçı, takdir alamadım. Kısaca 2. döneme çalışıp düzeltmen gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı