Merhaba arkadaşlar, benim 1. dönem ortalama 56, ikinci dönem sözlüler girilmedi 52. birkaç sınav girilecek falan öyle yani ama korkuyorum kalmaktan. 11. sınıfım.
Merhaba arkadaşlar, benim 1. dönem ortalama 56, ikinci dönem sözlüler girilmedi 52. birkaç sınav girilecek falan öyle yani ama korkuyorum kalmaktan. 11. sınıfım.
Kalmazsın. Edebiyat sınavını 50 üstü tut yeter. Çünkü 50 altı oldun mu beraber kaldığın bütün derslerden kalırsın onlar da telafi sınavı olarak yansır ve uğraş da uğraş. Sayısal iken zaten 5 dersten kalmıştım tek çalışıp yüksek aldığım ders edebiyattı onu da diğer sınavlardan telafiye kalmamak için çalıştığım için almıştım.
Eğer ortalaman 43 olursa geçemezsin. Ama şuan 52 en max 47 ye düşer sözlü notları 50 verilse bire ortalama. Yükselir kalmazsın edebiyattan kalırsan öbür dönem sorumluluğa girersin eylul şubat ve haziran aylarında 3 kez yapılıyor bir dönem içinde.
Bu dediğim 11 ve 12 ler için geçerli ama şu anda 9 veya 10 olanlar için ise 4 dersten kaldığınız gibi sınıfta kalırsınız arkadaşlar haberiniz olsun
Eğer ortalaman 43 olursa geçemezsin. Ama şu an 52 en Max 47'ye düşer sözlü notları 50 verilse bire ortalama. Yükselir kalmazsın edebiyattan kalırsan öbür dönem sorumluluğa girersin eylül şubat ve haziran aylarında 3 kez yapılıyor bir dönem içinde.
Bu dediğim 11 ve 12'ler için geçerli ama şu anda 9 veya 10 olanlar için ise 4 dersten kaldığınız gibi sınıfta kalırsınız arkadaşlar haberiniz olsun.
Kalmazsın. Edebiyat sınavını 50 üstü tut yeter. Çünkü 50 altı oldun mu beraber kaldığın bütün derslerden kalırsın onlar da telafi sınavı olarak yansır ve uğraş da uğraş. Sayısal iken zaten 5 dersten kalmıştım tek çalışıp yüksek aldığım ders edebiyattı onu da diğer sınavlardan telafiye kalmamak için çalıştığım için almıştım.
Sözlüler girince bayağı artıyor ama 1. dönem ortalaman 56 olduğuna göre 2. dönem ortalaman 44'ün altında olursa kalırsın bu da çok düşük ihtimal hocaların bütün derslerden sözlüleri çok düşük girmesi lazım zaten öyle hocalar da varsa o sınıfı geçmek hayal olur.
Sözlüler girince bayağı artıyor ama 1. dönem ortalaman 56 olduğuna göre 2. dönem ortalaman 44'ün altında olursa kalırsın bu da çok düşük ihtimal hocaların bütün derslerden sözlüleri çok düşük girmesi lazım zaten öyle hocalar da varsa o sınıfı geçmek hayal olur.