Ortalama 50 üzeri olup 7 dersten kalınca sınıfta kalınır mı?

UmursamayanAdam

Hectopat
İki dönem ort. Toplam 50'yi geçiyor. Edebiyattan da geçiyorum ama 7 dersten de kalıyorum. Geçer miyim? Biyoloji hocasına sormuştum ortalaman 50 üstüne ne olursa olsun geçersin demişti.

Son düzenleme:
Kacıncı sınıfsınız?

Emin misiniz hocam kafam harbiden çok karıştı biri kalırsın biri geçersin diyor.

1. donem ve 2. donem ortalamasını toplayıp 2'ye boldugunuzde 50 üstü cıkıyorsa ve edebiyatdanda geciyorsanız sıkıntı etmenize gerek yok.

1. donem ve 2. donem ortalamasını toplayıp 2'ye boldugunuzde 50 üstü cıkıyorsa ve edebiyatdanda geciyorsanız sıkıntı etmenize gerek yok.

Hocaya sormuştuk o da aynısı dedi fakat başka bir arkadaş da 7 dersten kalınca da kalıyorsun diyor. Edebiyatçı ile biyoloji hocası ortalaman 50 olsun edebiyattan da kalma geçersin demişti.

Hocaya sormuştuk o da aynısı dedi fakat başka bir arkadaş da 7 dersten kalınca da kalıyorsun diyor. Edebiyatçı ile biyoloji hocası ortalaman 50 olsun edebiyattan da kalma geçersin demişti.

Hocam cok kafanıza takılıyorsa sınıf ogretmenınıze veya okulunuzun rehberlık hocasına veya sizle ilgilenen mudur yardımcısına sorabılırsınız kafanızda soru kalmaması icin.

4 ders ve üzerinden kalırsanız, sınıf tekrarı oluyor diye biliyorum. Net bilgi almak isterseniz de Milli Eğitim Bakanlığı iletişim hattına arayıp öğrenebilirsiniz.

4 ders ve üzerinden kalırsanız, sınıf tekrarı oluyor diye biliyorum. Net bilgi almak isterseniz de milli eğitim bakanlığı iletişim hattına arayıp öğrenebilirsiniz.

Alta bıraktığım SS sanırım bütün soruların cevabını veriyor. 4 ders ve diğerleri bu sene başlayan 9'lar için. 10-11-12'ler eski kurallara göre. Eski uygulama 50'nin üstünde ne şart olursa olsun geçiyorsun.

Dosya Ekleri

• brave_G5pJXIz8q8.png
    8,5 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…