Ortalama el, pençe tutuş için orta tekerleği sağlam fare önerisi

hocam ilk defa alışveriş yapıcaksan temu üzerinden AJAZZ AJ159 PRO almanı tavsiye ederim. Hem çok uyguna geliyor hem de dolu özellikleri var. Kaçırma bence.
Temu'yu kullanmıyorum ancak düşünceli tavsiyenizden dolayı teşekkür ederim.

Temu'yu kullanmıyorum ancak düşünceli tavsiyenizden dolayı teşekkür ederim.
Rica ederim. Temu'yu neden kullanmıyorsunuz bilmiyorum fakat ben de alışveriş yaptım ve aynı mouse'u arkadaşlarım güncel olarak kullanmaktalar. 1000TL bütçeniz var ise kesinlikle kaçırmayın.

Rica ederim. Temu'yu neden kullanmıyorsunuz bilmiyorum fakat ben de alışveriş yaptım ve aynı mouse'u arkadaşlarım güncel olarak kullanmaktalar. 1000TL bütçeniz var ise kesinlikle kaçırmayın.
Çin menşeili olduğu için sakınmaya çalışıyorum. O çorbada tuzumuz olmasın . Bütçesel olarak birçok yerde ucuzluk sağlıyor gibi gözüküyor ama elzem olmadıkça oraları kullanmamaya çalışıyorum, siz yazmadan önce de fare satın almıştım

Rica ederim. Temu'yu neden kullanmıyorsunuz bilmiyorum fakat ben de alışveriş yaptım ve aynı fareyi arkadaşlarım güncel olarak kullanmaktalar. 1000TL bütçeniz var ise kesinlikle kaçırmayın.

Hocam Xtrfy M42 şu an 800TL HyperX 1600, elim küçük ve claw tutuş. Hangisini önerirsiniz, aradaki 800TL değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…