Yadro
Decapat
Matematikten 23 alman demek belgeyi kaçırman demek dostum üzgünüm :/
Ortalama olarakmı 50? ben geçen dönem almıştım 50 aldım belge?
Matematikten 23 alman demek belgeyi kaçırman demek dostum üzgünüm :/
Dostum biz arkadaşın belgeyi kaçırmadım lafını düzelttik. Negatif bir insan değilim negatiflik olsun diye söylemiyorum fakat ilk sınav kolay olur puan ikinci sınav daha zordur ve ilk sınavdan 23 almış. Ben öğretmen tarafından yüksek bir sözlü verileceğini sanmıyorum ama umarım düzeltirsin dostum :/Bütün notlar girildi mi nasıl belge gidiyor? Tüm notlar girildikten sonra 50'nin altında olan yani kaldığın bir ders varsa ortalaman 90 dahi olsa belge alamıyorsun.
Yani 23 de almış olsan sözlülerle falan kurtarma şansın var.
Çocuk 23 almış bunu yapar mı.Normal şartlarda haftalık 39 ders oluyor. Bu farklı ise kendiniz değiştirirsiniz. Bu da size 3900 baz puan sağlar. Bunun 100*5'lik kısmını 23*5 puan ile doldurmuşsunuz. Bu da size 9,87 puanlık kayıp olarak döner. Matematiğinizin 100 olması ile sıfır olması arasında 12,8 puanlık fark var. 5/39'dan geliyor. Ufak küsuratlar ile beraber.
Neden site önerip durduğunuzu da anlamıyorum. 4 işlemi bile yapmak bu kadar zor mu? Zaten 23 almış. Biraz pratik olsun.
Çocuk kalmadığına işe girince bir üzüleceksin ki anlarsın.Çocuk'mu kalbimi kırdın![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.