Baraj ders var. Onu gecemez iseniz direk sınıf tekrarına kalıyorsunuz.Ortaöğretim kurumları yönetmenliğinde ortalamayla geçmeyi göremedim. Kalktı mı?
Var. Arkadaş bilmiyor sadece.Nasıl? Benim bildiğim Türk Dili Edebiyatı, eski sisteme göre Dil anlatım'ı geçemez ama ortalama 50 ve üstü olursa sorumlu olarak geçiyorduk. O sistem yok mu artık?
Sözel her dalda var. En basitinden bir kitap okurken veya 1 cümle yazarken. Matematik gerektirmeyen meslekler de var. Ben kendi mantığımla böyle açıklayabiliyorum.Buradan madde 57'ye bakabilirsin. Baraj ders hakkında bir şey göremedim. Kaldırılmış olabilir. Okulundaki müdür yardımcısına sor. Kalkması daha iyi olur zaten, tamamen gereksiz bir şey. Sözelin en önemli dersi baraj ders iken sayısal adına herhangi bir baraj olmaması çok absürt bir şey.
Kitap okumak için Mehmet Rauf'un Eylül kitabını ne zaman niye yazdığını bilmemize gerek yok. Okuma yazma olayı 1. sınıfta bitiyor. Matematik olmadan ekmek bile alamaz birisi, sizin açınızdan bakarsak.Sözel her dalda var. En basitinden bir kitap okurken veya 1 cümle yazarken. Matematik gerektirmeyen meslekler de var. Ben kendi mantığımla böyle açıklayabiliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.