Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 20 Mart 2024 #11 494138 dedi: Bu konuya daha iyi bir başlık öner, raporlayıp değiştirtelim. Genişletmek için tıkla... Konuyu okumayan üyeler vs daha iyi olmaz mıydı? Yani en azından daha alakalı diye düşünüyorum.
494138 dedi: Bu konuya daha iyi bir başlık öner, raporlayıp değiştirtelim. Genişletmek için tıkla... Konuyu okumayan üyeler vs daha iyi olmaz mıydı? Yani en azından daha alakalı diye düşünüyorum.
Turgineer Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 11.447 Makaleler 15 Çözümler 64 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri --[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB --[İşlemci]: AMD Ryzen 5500 --[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8] --[Anakart]: GIGABYTE B450M K --[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB --[Monitör] Gigabyte G24F-2 --[Klavye-Mouse] Logitech MK120 --[Kulaklık] Corsair HS50 Pro _ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Mart 2024 #12 494138 dedi: ilk mesajı yazan kişi konuyu analiz etmeden saçma bir mesaj yazmış Genişletmek için tıkla... Konu açarken yaşanan durumu iyi açıklamak gerekir. Bir konun açıklamasını aşırı kısa tutmak L deyip Leblebi'yi anlamalarını beklemeye benzer. Anlayan anlar ama anlamayanı da suçlayamayız.
494138 dedi: ilk mesajı yazan kişi konuyu analiz etmeden saçma bir mesaj yazmış Genişletmek için tıkla... Konu açarken yaşanan durumu iyi açıklamak gerekir. Bir konun açıklamasını aşırı kısa tutmak L deyip Leblebi'yi anlamalarını beklemeye benzer. Anlayan anlar ama anlamayanı da suçlayamayız.
B Black Mesa Çalışanı Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 618 Çözümler 13 Yer Black Mesa 20 Mart 2024 #13 Turgineer dedi: Hakaret olduğunu kim söylemiş ki? Tarz(üslup)dan bahsettim. Genişletmek için tıkla... Arkadaş uygulamalı olarak deneyim yaşatıyor, bence fena hizmet sayılmaz.
Turgineer dedi: Hakaret olduğunu kim söylemiş ki? Tarz(üslup)dan bahsettim. Genişletmek için tıkla... Arkadaş uygulamalı olarak deneyim yaşatıyor, bence fena hizmet sayılmaz.
4 494138 Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 563 Çözümler 4 20 Mart 2024 #14 Black Mesa Çalışanı dedi: Arkadaş uygulamalı olarak deneyim yaşatıyor, bence fena hizmet sayılmaz. Genişletmek için tıkla... Heh be asıl büyük resmi gören sensin.
Black Mesa Çalışanı dedi: Arkadaş uygulamalı olarak deneyim yaşatıyor, bence fena hizmet sayılmaz. Genişletmek için tıkla... Heh be asıl büyük resmi gören sensin.