Ortalamam 85'i geçer mi?

ardaturgutq1

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba, din dışında şu an sadece ilk yazılılarım girili ve ortalamam 77.25. Dinde hem sözlülerim hem de 2. yazılılarım girili. Ortalama 60 70 80 yapıyorum sınavlarda sözlülerim cok nadır 100 dışı olur ortalamam 85'i gecer mi?

Yüksek kredili derslerine bağlı matematik dil bilgisi edebiyat bunlar 85 ve üzeri ortlama olursa evet geçer

Şu konulardan gına geldi artık. Daha ortalamasını hesaplayamayan adamlar okumayı bırakmalı bence. Günde 30 tane şunu bunu alır mıyım konusu açılıyor. Ne bilelim ne alıyorsun aga bütün notlarını biz mi bilicez. İnternette tonla not hesaplama sitesi var girin bakın birinden.

Bütün notları topla topladığın der sayısına böl yeter

Geçmez 85'i. Benim 90 iken 94'e yukseltebildi. O puanlarda sözlü 100 daha çok etkiler tabii. Yaklaşık 6-7 puan koyabilir en fazla. 83'te falan kalırsın.
Matematik ve edebiyat kaç?

Geçmez 85'i. Benim 90 iken 94'e yukseltebildi. O puanlarda sözlü 100 daha çok etkiler tabii. Yaklaşık 6-7 puan koyabilir en fazla. 83'te falan kalırsın.
Geçebilir, geçen dönem ortalamam 74'ü gördü ama 2.yazılılarda biraz yükseltip 79 yapmıştım. Sözlülerle beraber 86 ile kapattım. Sizin ortalamanız zaten yüksek olduğundan daha da yükselmesi zor olur.

90dan 94e çıkmak zordur. ama 75ten 85e çıkmak kolaydır 1. ve 2. sınav arasında ki fark ortalamayı yükseltir. Sen 1 ve 2. sınavda yakın notları aldıysan ortalama artmaz. Not yükseldikçe ortalama artma ihtimali azalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…